Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za bylinku?, 19.6.2013
Jste mě předběhl , chtěla jsem napsat že pryšec určo bylinka nebude, já bych si z něho čaj neudělala... mohl by to být i poslední čaj v mém životě
Slimáci, 17.6.2013
to Vás tedy lituju, takhle to vypadalo můj první rok na zahradě... jeden den jsem zasadila saláty a kedlubny a druhý den ráno jsem nevěřícně koukala kam zmizela půlka zasazené zeleniny. Byli to přistěhovalci bezdomovci . Poslední měsíce v těhotenství... celý příspěvek >
Vlašský ořech - nemoc listu (fotky), 17.6.2013
Taky máme na ořešácích antraknózu, zajímalo by mě jestli má nějaký význam postřik (pouze spodním větví kam by se dosáhlo s postřikovačem) když na sousedním pozemku o pár metrů dál, je starý také postižený ořešák nijak neošetřovaný. Na podzimim... celý příspěvek >
Poznáte někdo keř?, 16.6.2013
Voskovník, o tom jsem nikdy neslyšela, ani ho neviděla. Jak vy to děláte, že všechno poznáte... Docela by mě zajímalo... máte zahradnické vzdělání nebo je to koníček? Zvědavá R
Vodnice, 15.6.2013
Budete jí zakrývat? Napište jak jste pak dopadla
Vodnice, 15.6.2013
Marmiso, letos jsem udělala další pokus s vodnicí, koupila jsem Tokio cross a před týdnem jsem jí vyhodila... úplně stejné jako Primavera před rokem. Opět hořká jak křen  .  Škoda že jsem včas nečetla příspěvek host - xxx.xxx.88.61o... celý příspěvek >
Likvidace Bambusu, 13.6.2013
Můj známý ho zlikvidoval, co šlo tak vykopal a co vydrželo zničil Roundapem. Prý hrozná práce , už má pouze trsnaté bambusy s protikořenovou zábranou (folii?). Jde to i jinak ale musíte čekat, dlooouho čekat... desítky i stovky let... než bambus... celý příspěvek >
Doporučíte nám okrasný strom popř. keř cca 2 m vysoký, 13.6.2013
ted řeším podobný problém, musíme pokácet smrk (celý zreznul) který mi krásně stínil hosty a kapradiny... co tam, aby to k něčemu vypadalo? Ted to budu muset vyřešit nějakou stínící sítí ale představovala jsem si tam strom který by dobře snášel řez,... celý příspěvek >
Miscanthus sinensis zebrina, 12.6.2013
Mám Strictus (podobný, jen trochu větší a roste sloupovitě), zpočátku mají listy pouze jeden podélný pruh ale později se vybarvují tak jak mají . To zalamování listů u Zebrinusu je normální. Taky přihnojuji Startem ale jen 1x na jaře, jinak... celý příspěvek >
Jarní cibulovina podobná hyacintu, 12.6.2013 Obsahuje fotku
Já dávám další hlas pro hyacintovec, mě už odkvetl... na focení mám už jen listy
Nemocná meruňka, 7.6.2013
Děkuji za odpověd a dá se jí nějak pomoct nebo jí nechat jestli si poradí sama?
Fotky nezname rostliny, 6.6.2013
Děkuji
Nemocná meruňka, 6.6.2013 Obsahuje fotku
Co si myslíte o naší nemocné Velkopavlovické? Loni zasazená, na jaře jí přítel ostříhal a natřel (přes moje varování !!) kmen Chemstopem Ecofix... od té doby nevyrostl snad ani lístek. Je "po ní"?
Fotky nezname rostliny, 6.6.2013 Obsahuje fotku
A co je toto za rostlinu? Našla jsem jí na procházce... vypadá zajímavě
Zasilka od LukonBulbs, 5.6.2013
Moje reklamace byla vyřešena, čekala jsem tedy nějaký email..."Omlouváme se za záměny a virozní rostliny...", tak to nic. Peníze mám zpět ale čert vem peníze, horší je že ted nevím které všechny staré hosty mám nakažené, už jsem nemoc objevila na... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika