|
Anglické růže - licence v ČR, 14.11.2011  angličanka Crocus Rose |
 |
Podzimní řez růží, 30.10.2011  --- |
 |
|
 |
Podzimní řez růží, 30.10.2011  ahoj - p. Lili si velice vážím, ale růže které třeba letos narostly do výše 150 cm je nutné zkrátit - tím myslím čajovky i keřové. v opačném případě je stejně poláme sníh.taky příhrnuji..růží mám ke 200ks - ještě mi za mnoho let co je pěstuji žádná... celý příspěvek > |
 |
Podzimní řez růží, 29.10.2011  před zimou zkracuji o třetinu - kvůli polámaní. na jaře se stříhají čajovky na tři až pět oček a keřové o další třetinu - možno i více - popínavky se spíše tahají vodorovně a zakracuje se obrost,-- ale na jaře - jak tu bylo několikrát napsáno - na... celý příspěvek > |
 |
Anglické růže - licence v ČR, 27.10.2011  ---- |
 |
Anglické růže - licence v ČR, 27.10.2011  --detail |
 |
Anglické růže - licence v ČR, 27.10.2011  ahoj - uplynula nějaká doba -asi dva roky.--musím velice pochváli růži Elfe. je nádherná, přes dva metry anádherně kvete. s opakováním to moc divoké není, ale ráda ji to odpustím, protože kvete dost dlouho a bohatě. |
 |
Máte solitérní růži?, 12.10.2011  Eden Rose má nádherbná poupata |
 |
Máte solitérní růži?, 12.10.2011  ahoj - tak Eden mám taky - záleží na tom jak roste. někdo ji má do středního keře, ale já mám vysokou - 2m. -ta musí k opoře. jasně - dá se stříhat, ale je to škoda, protože je nádherná... s opakováním to ale nepřehání - i když kvete poprvé... celý příspěvek > |
 |
Máte solitérní růži?, 12.10.2011  ahoj - nasadila bych Rosarium Uetersen- krásná, kvete do zim,, převislá. moc ale nevoní. |
 |
|
 |
Kordesovky, Austinky a spol, 11.10.2011 Nějaké růže od těchto pěstitelů prodávají Pelcovi ze Sobotky. |
 |
Anglické růže, 17.9.2011 mám růže na textilii a kůře.. daří se jim. ale nejsou to anglické.. myslím, že je to stejné. |
 |
Kuprikol na ruze?, 17.9.2011 návod nebyl přiložen? |
 |
Čištění demižonu, 11.9.2011 Doporučuji s demižonem pracovat velmi, velmi opatrně, nikdy bych demižon neválel na boku a raději bych jen na bok ani prázdný nepokládal. Při položení demižonu na bok mi totiž jeden prasknu :-) Je třeba mít na paměti, že demižon je... celý příspěvek > |
 |
David Austin růže - zaslané poštou přímo z UK, 7.9.2011  ahoj - tak s přímou dodávkou ne.. to by bylo mastné poštovné. já Austinky kupuji v Hornbachu nebo v Baumaxu. první jmenovaný mívá růže na jaře - kolem Josefa a druhý- jak mně informovali- bude mít různé druhy růží v říjnu.bývají v originál... celý příspěvek > |
 |