|
Příspěvky uživatele - 176.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pomáhá lunární kalendář?, 10.2.2013 Jde jen o to připustit, že můžou existovat jevy, které naše současná věda ještě nedokáže změřit (a tedy prokázat). Možná lepší příklad než elektřina je radioaktivita. Tu také žádným smyslem nedokážeme zjistit, přesto existuje a zcela jistě nás... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 Ale květináč nad hlavou asi nemá vliv na světové ocány, což...? ;-) Takže co my víme, třeba vliv měsíce zatím jen neumíme měřit. Ve středověku by vás asi upálili, kdybyste mluvil o elektřině, a určitě by měli taky pěkně vyargumentované,... celý příspěvek > |  |
|  | Břečtan, 9.2.2013 Dobrý den vespolek,
koupila jsem pokojový drobnolistý břečťan, na internetu pak vyčetla, že: "břečťan není vlastně nikdy pokojová rostlina, jen jeho drobnolisté varianty domácí pěstování lépe snesou".
Znamená to tedy, že by případně tento... celý příspěvek > |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Já jsem objednala z osiva-semena. Melisa |  | Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 3.2.2013 Jaký je váš názor - je potřeba takovýto lem ukládat do betonu? |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Já zkouším Cherrola, Patio, Červená zebra, Černá hruška, Žlutá hruška a Tigrella.
Melisa |  | Co vám právě kvete a raší, 31.1.2013 Sníh slezl, ale cibuloviny ještě chrupkají. Jediné, co se překvapivě zelená, jsou loni vysemeněné sluncovky kalifornské... |  | Co vám právě kvete a raší, 30.1.2013 U nás se ještě sníh drží zuby nehty... takže přes sněhovou peřinu nic nekouká. |  | Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 28.1.2013 "LEDky jsou o vysoké ceně" - myslíte nějaké speciální "rostlinně spektrové? Protože jinak my třeba máme asi za 100,- LEDlampičku z IKEy. Stačí na přisvícení tedy ta? |  | Kolik utrácíte za semínka?, 28.1.2013 Já mám v semínkách asi 300 Kč, zato objednané růže za 1400,- a počítám ještě s nějakým keřem, letničkami i trvalkami. Peníze mě děsí jen to tu vidím, kolik toho plánuji... :-)
|  |
|  | Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 28.1.2013 Takže přisvicovat jen tak nějakou lampičkou myslíte nemá žádný smysl? |  | Cibulky na nati, 27.1.2013 Cibule zimní sečka. |  | Pěstování libečku na balkoně, 27.1.2013 Ale chvilku to trvá, než se tak naobří, tak třeba dva roky by to v nádobě zvládnout mohli... |  | Pěstování libečku na balkoně, 27.1.2013 Nebála bych se toho, roste to jako blázen a koneckonců, kdyby to náhodou přece jen nešlo, tak tam příští jaro dáte něco jiného. |  | Pěstování rajčat 2013, 23.1.2013 My jsme teplomilní a tudíž máme teplo všude, rostlinky se s tím holt budou muset poprat. |  |
 |
|
|
|