Příspěvky uživatele - 176.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomáhá lunární kalendář?, 10.2.2013
Jde jen o to připustit, že můžou existovat jevy, které naše současná věda ještě nedokáže změřit (a tedy prokázat). Možná lepší příklad než elektřina je radioaktivita. Tu také žádným smyslem nedokážeme zjistit, přesto existuje a zcela jistě nás... celý příspěvek >
Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013
Ale květináč nad hlavou asi nemá vliv na světové ocány, což...? ;-)   Takže co my víme, třeba vliv měsíce zatím jen neumíme měřit. Ve středověku by vás asi upálili, kdybyste mluvil o elektřině, a určitě by měli taky pěkně vyargumentované,... celý příspěvek >
Břečtan, 9.2.2013
Dobrý den vespolek, koupila jsem pokojový drobnolistý břečťan, na internetu pak vyčetla, že: "břečťan není vlastně nikdy pokojová rostlina, jen jeho drobnolisté varianty domácí pěstování lépe snesou". Znamená to tedy, že by případně tento... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013
Já jsem objednala z osiva-semena.  Melisa
Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 3.2.2013
Jaký je váš názor - je potřeba takovýto lem ukládat do betonu?
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013
Já zkouším Cherrola, Patio, Červená zebra, Černá hruška, Žlutá hruška a Tigrella. Melisa
Co vám právě kvete a raší, 31.1.2013
Sníh slezl, ale cibuloviny ještě chrupkají. Jediné, co se překvapivě zelená, jsou loni vysemeněné sluncovky kalifornské...
Co vám právě kvete a raší, 30.1.2013
U nás se ještě sníh drží zuby nehty... takže přes sněhovou peřinu nic nekouká.
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 28.1.2013
"LEDky jsou o vysoké ceně" - myslíte nějaké speciální "rostlinně spektrové? Protože jinak my třeba máme asi za 100,- LEDlampičku z IKEy. Stačí na přisvícení tedy ta?
Kolik utrácíte za semínka?, 28.1.2013
Já mám v semínkách asi 300 Kč, zato objednané růže za 1400,- a počítám ještě s nějakým keřem, letničkami i trvalkami. Peníze mě děsí jen to tu vidím, kolik toho plánuji... :-) 
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 28.1.2013
Takže přisvicovat jen tak nějakou lampičkou myslíte nemá žádný smysl?
Cibulky na nati, 27.1.2013
Cibule zimní sečka.
Pěstování libečku na balkoně, 27.1.2013
Ale chvilku to trvá, než se tak naobří, tak třeba dva roky by to v nádobě zvládnout mohli...
Pěstování libečku na balkoně, 27.1.2013
Nebála bych se toho, roste to jako blázen a koneckonců, kdyby to náhodou přece jen nešlo, tak tam příští jaro dáte něco jiného.
Pěstování rajčat 2013, 23.1.2013
My jsme teplomilní a tudíž máme teplo všude, rostlinky se s tím holt budou muset poprat.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika