|
Krovinorez - nahradne diely, 12.2.2013 pri 3kW vykone Kawasaki 48 ccm si neviem predstavit uni prevod, 8 mm kardan je uz riadna zataz. |
 |
Krovinorez - nahradne diely, 12.2.2013 zistoval som to dnes, solo ma tie prevodovky, teda presne tie..ale ich cena je tiez 130 euro..jedinne ze by ste pytal nejako mimosezonu zlavu... skuste to. Malo ich na solo 148 s motorom Kawaski |
 |
|
 |
Krovinorez - nahradne diely, 11.2.2013 snekove prevody a loziska vas mozno pridu drahsie ako nove cele prevody. Na zaklade vasho urcenia, oslovte predajcov alebo dovozcu ze oprebujete uhlovy prevod 28tyc, 8mm hriadel a tisichran. To by malo stacit. V europe nie je moc vyrobcov tychto... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez - nahradne diely, 10.2.2013 je to jednoduche..BB Trade Martin to ponukalo ako krovinorezy Kawasaky, aj ked boli pouzite len ich motory, skladalo sa to v Taliansku ako sa podobne skladaju krovinorezy pod znackou Honda... cize z Hondy by to malo pasovat. ale takto... zmerajte... celý příspěvek > |
 |
Solo v Mountfielde, 8.2.2013 mate pravdu..Solo tu hlasku o 1.25 pomere ma od zaciatku co ho sledujem... zrejme nemaju cas sa nad tym zamysliet, a tuto stupiditu dat uz z navodov von. |
 |
Solo v Mountfielde, 8.2.2013 Bei der Verwendung eines besonders hochwertigen Marken 2-Takt-Motorenˆl wie z. Bsp. das von uns angebotene "SOLO Profi 2T-Motorˆl" empfehlen wir ein Mischungsverh‰ltnis ÷l: Benzin von 1:50 (2%).
Bei anderen Marken-2-Takt-÷len empfehlen... celý příspěvek > |
 |
Solo v Mountfielde, 8.2.2013 Dodavatel oleja pre Solo je Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG ..maju to v technickom liste aj vo vyhlaseni o zhode. Je to fabrika co plni aj Dolmar, Stihl, a Oregon. Original ich prezentovany olej je Divinol. Cize aj pouzijete jeden z nich tak ziadne... celý příspěvek > |
 |
Solo v Mountfielde, 7.2.2013 Zacnite olejom Dolmar alebo Stihl..a drzte sa ho..nic tym nepokazite... viem co hovorim.. |
 |
Solo v Mountfielde, 7.2.2013 pozrel som si ten navod... ale zarazilo ma vyhlasenie o zhode. Je z roku 2006...cize uz 7 rocny model, nic asi technologicky prevratne. |
 |
Solo v Mountfielde, 6.2.2013 Především zisk Mountfieldu je na burzovně obchodovanou firmu už nyní velmi nízký: 14,8 milionu korun v roce 2010 a asi 20 milionů korun rok předtím. Velmi nízká je také zisková marže (kolem půl procenta). S takovouto velikostí a nabídkou minoritního... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Solo v Mountfielde, 5.2.2013 no som zvedavy dokedy vydrzia predavat nieco z coho maju mozno len 10%..je to velmi vyhodne pre zakaznika... ale co dalej??? Mam podozrenie ze MF sa asi trapi, velke obraty, ziadna ziskovost. Urcite tlacia pred sebou poriadny balik financnych... celý příspěvek > |
 |
Solo v Mountfielde, 5.2.2013 bol by som zvedavy ako by reagovali predajcovia Sola v Nemecku. Za tu cenu ani naznakom urcite nenakupuju---t. j. 397 bez DPH... ako by to Solo obhajilo keby sa tom tam zverejnilo? To by mali urcite vyhodne nakupit v MF a kaslat na vyrobcu... |
 |
Solo v Mountfielde, 2.2.2013 Skonci ich akcia ktorou sa snazia vytlacit dovozcov a potom je Solo u nich nepredajne ked tak znizili jeho cenovu uroven No som zvedavy kto bude dodavat nahradne diely na krovinorezy a pily ktore sa tu zatial v tisicoch predalo. Terajsi dovozcovia by... celý příspěvek > |
 |