|
Solo v Mountfielde, 9.3.2013 solo.sk nerobi servis ako aj ine zastupenia, ma svoju dealersku siet. Pokial viem ale dodavaju ND aj sukromnym osobam a servisom inych znaciek. To asi MF robit nebude. Ale nebola rec o servise MF co sa tyka Solo a ich dostupnosti ND... to hlavne... celý příspěvek > |
 |
Solo v Mountfielde, 9.3.2013 najprv skuste dat otazku ako servisuje MF a ci su schopny dodat ND aj na stroje stare napr. 30 rokov. Potom mozme u nich hovorit o dokonalom servise. A este za ake ceny prace a ND. |
 |
|
 |
Do akého priemeru odporúčate Dolmar 420 SC, 9.3.2013 ja si potom myslim ze ma retaz so 64 zubami, tak potom do 64 cm... |
 |
Strunova hlava Solo, 8.3.2013 to vobec nie je pravda... asi ste videli iba tu jednu co ma MF... na stránkách solopraha.cz si pozrite rozdiel, profi je konstrukcne uplne ina...
|
 |
Strunova hlava Solo, 6.3.2013 pozrite katalog solo 2012 stranu 38 a to vas nepusti... mate tam moznost iba dve hlavy aj ich cisla, podla mna je rozdiel len vo velkosti, teda vacsi priemer telesa hlavy, co je asi konstrukcne pevnejsie.
|
 |
Strunova hlava Solo, 6.3.2013 vsak sa opytajte v Mounfielde, ten to teraz predava, podla mna oslovte ich. |
 |
Solo v Mountfielde, 1.3.2013 no a v lese aj tak vlhko... mozno to plati na Islande..ale u nas minuly rok som nenasiel ani hriba kvoly suchu... bodaj by ste mali mali pravdu s tym vlhkom |
 |
Solo v Mountfielde, 1.3.2013 to je navod MF..ale oni predsa musia dodrziavat originalny navod... a v tom su oba filtre. Uz to tu bolo v nemcine uvedene. |
 |
Solo v Mountfielde, 23.2.2013 Der standardmasflig eingebaute Vlies-Filter ist fur trockene und staubige Arbeitsverhaltnisse vorgesehen.
• Der zusatzlich beigefugte Nylon-Filter ist fur feuchte Arbeitsverhaltnisse vorgesehen... toto mam ja v navode... a aj v zaklade bol flisovy... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez ABG, 20.2.2013 skuste oslovit vyrobcu v cine... |
 |
|
 |
Solo v Mountfielde, 20.2.2013 a este si skuste pytat obidva filtre vzduchove, nylonovy a aj filcovy, tak ako to je v navode ze je to sucastou stroja pri dodani. Stava sa ze davaju len jeden a ten druhy sa strati. Ten jeden, to je jedno ktory, ci uz do vlhkeho alebo sucheho... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor Honda, 19.2.2013 vyrobca je Castelgarden... ten ich sklada skoro pre celu Europu, s motorom Honda ich najdete aj v inej znacke. Nahradne diely ma komplet Mountfield, rozhodne najlacnejsie, staci ked date zaber noza a typ motoru urcite najdete u nich vykres pre... celý příspěvek > |
 |
Solo v Mountfielde, 17.2.2013 Ale můžu vám říct že ceny byli nižší než sleva pro zaměsnance a to je co říct. ...to je sica pravda. Ale keby neboli, tak sa to nepredava a vy ste nemali na vyplaty. Aky ma dovod tento totalny vypredaj to vam asi vedenie firmy nepovedalo. Aj na... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez - nahradne diely, 12.2.2013 Kawasaki Th 48 ma 3 hp a nie 3 kW. |
 |
Krovinorez - nahradne diely, 12.2.2013 ale budete musiet vziat do uvahy ze motory Kawasaki TH 48 ich maju, tie krovinorezy su skladane v Taliansku. Este som nevidel cinu s hriadelom 8 mm... to je uz rozmer pre krovinorezy a nie pre cinske vyzinace. Ziadna cina nema originalne Kawasaki,... celý příspěvek > |
 |