|
Příspěvky uživatele - 178.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
host, 13.10.2007 Pěstuji cypřiš semper. na severní Moravě (Petř.) - čím je starší tím méně mu omrzají konce větví, ven ho lze ale sadit až jako pětiletý a na velmi chráněné místo - chvojí na zimu neuškodí.
Zato cupressus bakerii - plně zimovzdorný a... celý příspěvek > |  | Blahočet čilský, 28.4.2007 Zimy jaké jsou teď vydrží bez problémů bez krytu, já mám pro jistotu svařený ochrnný kryt, který se s věkem dá zvětšovat, nikdo neví kdy udeří -30C, |  |
|  | Podocarpus alpinus Blue Gem, 28.4.2007 Deset let ji pěstuji na severní Moravě volně venku o její mrazuvzdornosti si tedy můžete udělat obrázek sám. Pompo |  | Taxodium a Metasequoia, 26.3.2007 navíc malá taxodia se dají snadno sehnat - dejte si do vyhledávače - tisovec a uvidíte, je zbytečné mařit čas s metasekvojí. |  | Taxodium a Metasequoia, 26.3.2007 ano, zkoušel, afinita nulová |  | Taxodium a Metasequoia, 20.3.2007 nejde |  | živí plot z Cedru, 30.1.2007 thuja plicata nebo cupressocyparis leylandii - cypřišovec |  | jedlé kaštany, 16.11.2006 středně velká lípa |  | Catalpa bignonioides Nana, 16.11.2006 Tak toto roubování je předem určené k neúspěchu, poloduté větve catalpy špatně srůstají. Doporučuji koupit hotovou rostlinu třeba školky Litomyšl - cena do 250 Kč, snad stojí za to než neúspěšně roubovat a dva roky čekat na srůst a dalších pět let,... celý příspěvek > |  | nyssa sylvatica, 16.11.2006 Velice spolehlivý mám 2m vysoký, neomrzá, potřebuje ale spíše více vlhké místo blízko vody či častěji zalévat, aby slušně prosperoval a na podzim se obarvil nádherně červeně. Růst, ale není nijak závratně rychlý. |  |
|  |
 |
|
|
|