Příspěvky uživatele - 178.175

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
host, 13.10.2007
Pěstuji cypřiš semper. na severní Moravě  (Petř.) - čím je starší tím méně mu omrzají konce větví, ven ho lze ale sadit až jako pětiletý a na velmi chráněné místo - chvojí na zimu neuškodí. Zato cupressus bakerii - plně zimovzdorný a... celý příspěvek >
Blahočet čilský, 28.4.2007
Zimy jaké jsou teď vydrží bez problémů bez krytu,  já mám pro jistotu svařený ochrnný kryt, který se s věkem dá zvětšovat, nikdo neví kdy udeří -30C,
Podocarpus alpinus Blue Gem, 28.4.2007
Deset let ji pěstuji na severní Moravě volně venku o její mrazuvzdornosti si tedy můžete udělat obrázek sám. Pompo
Taxodium a Metasequoia, 26.3.2007
navíc malá taxodia se dají snadno sehnat - dejte si do vyhledávače - tisovec a uvidíte, je zbytečné mařit čas s metasekvojí.
Taxodium a Metasequoia, 26.3.2007
ano, zkoušel, afinita nulová
Taxodium a Metasequoia, 20.3.2007
nejde
živí plot z Cedru, 30.1.2007
thuja plicata nebo cupressocyparis leylandii - cypřišovec
jedlé kaštany, 16.11.2006
středně velká lípa
Catalpa bignonioides Nana, 16.11.2006
Tak toto roubování je předem určené k neúspěchu, poloduté větve catalpy špatně srůstají. Doporučuji koupit hotovou rostlinu třeba školky Litomyšl - cena do 250 Kč, snad stojí za to než neúspěšně roubovat a dva roky čekat na srůst a dalších pět let,... celý příspěvek >
nyssa sylvatica, 16.11.2006
Velice spolehlivý mám 2m vysoký, neomrzá, potřebuje ale spíše více vlhké místo blízko vody či častěji zalévat, aby slušně prosperoval a na podzim se obarvil nádherně červeně. Růst, ale není nijak závratně rychlý.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika