|
Příspěvky uživatele - 209.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 18.10.2013 Až budete mít vyjádření servisu. 500 se používají nárazově, nejde nastartovat nic neznamená a také mnoho. Nešla nastartovat, tak ji dal do servisu. Většinou vyčistí palivový systém a bude v pořádku. |  | Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 12.2.2013 Ještě dovětek, mám se stigou parkem přes 300mth a jen měním olej a dolévám benzín, klíňáky jsou původní a na výměnu se nechystají, což mě udivilo, je to o kvalitě dílů.Jinak honda měla s větším sečením i větší koš, což je logické, škoda byĺo kuboty,... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 12.2.2013 Tak s trochou do mlýna také přispěji.Po zkušenostech s traktůrkem, jsem věděl, že rozhodující je tunel, motor,převodovka.Wisconsin odpadnul hned, pak stiga, cubcadet a vše podobné.Např. kawasaki motory s hydrogyrem převodovkou byl největší... celý příspěvek > |  |
|
|
|