Příspěvky uživatele - 211.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nevíte náhodou název této růže?, 12.2.2013
Lidusko diky moc za pomoc v urcovani ta ruze se jmenuje Wellworth... na 99 procent je to ona
Nevíte náhodou název této růže?, 11.2.2013
Tak jsem si ji našla, není to ani jedna z vašich tipů bohužel. Musela jsem si ji vypátrat na ruze.wi, ale našla jsem ji! Opravdu je půl století stará a tomu odpovídá i ten rok :o)) měla jsem pravdu ještě si to ověřím u strýce ale vím že se nemýlím a... celý příspěvek >
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013
dekuji za pomoc a trpelivost se mnou je to tezky: o) vsechny jsou prekrasne!!! tak v uvahu pripada ta dolce vita akorat tadyta je dvoubarevna a ta moje navic i zluta, skoda ze net nemuze simulovat tu jejich vuni- podle vune bych to... celý příspěvek >
Růže ze semínek?, 10.2.2013
pak sem dejte prosim fotky je to zajimave tema--_o)
to je v pohode, nereste ja mam ted takove citove obdobi. mrzi me ze jsem nestihla udelat kvalitnejsi fotky je to z mobilu
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013 Obsahuje fotku
gloria dei
diky tu mame taky...:o))) ale neni to ona
nemáte pravdu, já jsem ročník 1971 tudíž je mi 41 a ta růže už tam byla a babička se o ni starala ještě ve svých 84 letech...!!!proto mi je tolik vzácná
je to tezke, kdyby to slo lehce nehledam pomoc zde,:o)
Babička odešla v 84 letech, a mě je 41, ta růže kvetla jestě když jsem nebyla na světě tak to nezpochybňujte ještě vím svůj rok narození: o))) Vkládám nějaké fotky již rozkvetlé růže, a opravdu je 50 let stará: o)) Na ruze wi jich pár odpovídá ale je... celý příspěvek >
Nevíte náhodou název této růže?, 9.2.2013
děkuji za odpovědi nicméně gd to bohužel opravu není tu máme doma taky a stopro ji poznám tato je růžovožluto oranžová užasně voní a ma lesklé listy.. vyska asi tak metr padesát
Nevíte náhodou název této růže?, 5.2.2013
dekuji moc za reakci zkusim pohledat jeste jine fotky ale jak na potvoru jiich mam malo ale pokud vma pomuze tak ta ruze byla tribarevna ruzovozlutooranzova a nadherne vonela, stara ruze po babicce nikdy jsme ji nepresazovali celkem hezky a bez... celý příspěvek >
Nevíte náhodou název této růže?, 5.2.2013 Obsahuje fotku
muzete mi prosim poradit nikde nemohu najit nazev teto historicke ruze, mame ji uz pres 50 let loni nam odesla diky holomrazum a rada bych sehnala tu stejnou 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika