Příspěvky uživatele - 14.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyvýšené záhony, 2.2.2014
Začala jsem se teď zajímat o vyvýšené záhony a zvažuji jejich realizaci. Máte s nimi někdo zkušenost - tj. máte je? Stojí to za tu stavbu? A co organický materiál? Chtěla bych asi tři cca pětimetrové záhony, mám ale malou zahradu - nemám tolik... celý příspěvek >
Opadání plodů meruňky, 2.2.2014
Dobrý den, děkuji za rady, zkusím to. Popela ze dřeva máme až až, myslíte jen rozhodit kolem stromu? Je pod ním pokus o trávník (není tam moc světla) a kompost, nebo nějak zapravit?
Opadání plodů meruňky, 5.1.2014
To je dobrý nápad, stejně budu trénovat roubování na dvou stromcích, tak ji mohu přibrat. Zkusím ale i to hnojení. Teď už jenom sehnat rouby a zvládnout to naroubovat :-) Děkuju.
Opadání plodů meruňky, 5.1.2014
Děkuji. Loni měla v obrovské míře moniliový úžeh, dřív ale ne a stejně prý neplodila. Pokud se tedy z toho úžehu vzpamatuje (dnes jsem na ni v rychllosti koukala a zdá se mi v pořádku (po očku jsem viděla nejmíň polovinu větví v perfektním stavu) -... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 4.1.2014
Finik mám žlutý - a mám myslím doslova. Úrodu jsem loni neměla skoro žádnou - vše bylo pořád úplně zdrávé a po návratu z patnáctidenní dovolené jsem je musela naházet rovnou na kompost - vše chytlo plíseň. Otrhala jsem ale plody které ještě nebyly na... celý příspěvek >
Opadání plodů meruňky, 4.1.2014
Vůbec netuším co to je. Předchozí majitelé byli pro tu zahradu spíš pohroma a já se v odrůdách meruněk nevyznám, ani netuším podle čeho by se to poznalo...?
Opadání plodů meruňky, 4.1.2014
Mám stejný problém, stromek je učitě starý mnoho let (ale není před smrtí), je obalený plody ale sklidíme jich nakonec pár - všechny postupně opadají (ale vypadají zcela zdravě). Myslíte tedy, že je to nedostatkem živin? Pokud ano, co s tím?
Krtek, 21.5.2013
Od malinka (mého) měli rodiče kočky a nepamatuji ani jediný krtinec, zato jsem pár krtků našla na rohožce, to si pamatuji (a udám je, i rejsků!), my máme kočku jen jednu ale krtinec taky žádný (zatím bez překvapení na rohožce, asi nás nemá tak ráda... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013
Tak a já mám teď depresi. Jsem několik hodin studovala kdy mám nejlépe vysévat (ne že byste se tady nějak shodly). Vysévala jsem tedy začátkem března rajčata, papriky v lednu. Přiznávám, že mi to moc neklíčilo ale tak nějak to šlo. Asi jsem si ale... celý příspěvek >
Postrik proti pilatce, 20.5.2013
Jaké máte zkušenosti s Decisem? Píší na něm, že není selektivní, musím si tedy dát pozor abych postříkala opravdu celý strom že? Ale když stříkám až teď, zabije i ty potvory co jsou zalezlé? (Mospilan jsem nesehnala...)
Postrik proti pilatce, 20.5.2013
Hmmm, tak já teď zjistila, že mám od pilatky úplně sežranou hrušku (ostatní stromy jsem ani neprohlížela, to by mě mohlo zabít), jestli to bude s monilií ještě horší tak snad tu zahradu prodam!
Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 20.5.2013
Jak na bršlici? S košíčkem, je to vynikající rostlina a navíc velmi léčivá. Závidím Vám jí, já ji marně hledám na louce :-(Dřív tady rostla, asi chutná i kachnám - no, nejsou blbý!
Je pozdě na vysetí lilku, 3.4.2013
Jo, to se řekne do 20ti stupňů, když to máme jen v místnosti s oknem na sever. Já furt nevím jak se rozhodnout. Lilky mi dnes koupila kamarádka, zítra zaseju a uvidíme.
Je pozdě na vysetí lilku, 1.4.2013
Ahoj, nějak mi pomřely lilky, co myslíte, je už pozdě na nové vysetí?
Vykotlaná hrušeň, 9.3.2013
A vnitřek nechat normálně prázdný?
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika