|
Příspěvky uživatele - 172.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 8.2.2013 Pane Vysloužile,
naprosto s Vaším popisem vlků souhlasím. Pro Vás i pana Antonína malé upřesnění. Možná se pletu, ale myslím, že Smiřické není odrůda, která by se v mém okolí vyskytovala na stromech mladších 30 nebo dokonce 40 let. A většinou... celý příspěvek > |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 8.2.2013 Pane Vysloužil,
děkuji za Vaši reakci. Jsem rád, že má úvaha ohledně ČK byla správná. Já hodně oceňuji všechny zde zveřejňované kvalitní a zasvěcené názory a rady. Vč. Vašich. Je mě cizí zesměšňování pro nepodařené vyjádření, ale dovolte... celý příspěvek > |  |
|  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 8.2.2013 Vážený pane, děkuji za reakci. Z Vašeho příspěvku mě mj. zaujalo stanovisko: ČK se však nehodí pro odrůdy, vyžadující probírku plodů, což však lze částečně nahradit vhodným řezem. Asi by stálo šířeji popsat, proč tomu tak u ČK je, o co opíráte své... celý příspěvek > |  |
|
|
|