|
Plastova jimka na destovku pres zimu, 22.9.2012 určitě tam nějaky led bude ale celá nezamrzne, je to docela ale nevhodně vyřešené stejnak stím už moc teď před zimou neudeláte. to by steji musel dat o metr níže do země. |
 |
Po jaké době dochází ke klíčení travního semene?, 20.9.2012 Připojuji reakci na osev nové trávy po staré asi dvacetileté. Vše jsme zkultivovali nejprve ručně i rotavátorkem, ale byla to dřina. Poté jsme hráběmi načechrali, vyrovnali, zasypali trochou písku a uválcovali. Osivo jsem osévala ručně, ale opravdu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 20.9.2012 4SKM je paradní čerpadlo za bezkonkurenční cenu
čerpám sním čistou nekdy zakalenou a hlavně železitou vodu vic jak 2 mesíce v kuse, vlastne od doby když jsem založil tohle vlákno a bez jakého koliv problému. čerpadlo jsem vybavil zpětným... celý příspěvek > |
 |
Jaké čerpadlo?, 20.9.2012 Zdravím, také jsem odrovnal snad dokonce 4 malyše. Teď jsem zakoupil čerpadlo Pumpa 4SKM a jsem nadmíru spokojen.
tohle čerpadlo lze provozovat jak na 230V nebo 400V.
jednofázová verze obsahuje i vypínač. Provozuji čerpadlo v čisté, někdy... celý příspěvek > |
 |
Proč rezaví thuje?, 19.9.2012  Zdravím, ačkoliv Váš příspěvek je starší a já se teprve dnes zaregistrovala, přesto s Vámi nesouhlasím, že izolace thujománií je šílená. Zasílám foto své thujománie od souseda sběratele a uložitele věcí a všeho k mému plotu z jeho strany. Od dlaždic,... celý příspěvek > |
 |
Proč rezaví thuje?, 19.9.2012  Zdravím, hořká sůl a draselná sůl jsou velmi potřebné prvky pro Vaše thuje. a zasílám obrázek svých 10letých smaragdů 2,5m výška. Na jaře trochu NPK, hořká sůl a srpen i draselná sůl. Již žádné NPK, thuje potřebují odpočinek na zimu. Toto není jen... celý příspěvek > |
 |
Zastrihnout nebo nezastrihovat smaragdy, kdyz nedosahuji pozadovane delky, 19.9.2012 Zdravím, jsem taktéž názoru zalévat a hnojit / hořká, sůl, draselná sůl, případně trochu NPK na jaře. Vodu a vodu ovzvláště léto až do pozdního podzimu. Mám doma 104 thují v živém plotu. Jsou překrásné, dnes v 10-ti letech při letošním horku... celý příspěvek > |
 |
Sekacka do 6000, 27.8.2012 6500,- ALKO 46BR CLASSIC s pojezdem, motor BS serie 450 seka krasne, měl jsemtu čest stím sekat
zaty prachy luxus, pevné šasi, rukojet a hlavne dobrý motor žadna čína |
 |
Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 1.8.2012 máte někdo zkušenosti s tímto čerpadlem? |
 |
Čerpadlo Rob-2, 1.8.2012 takže po tydnu opět reklamace s jinou zavadou a mám potvrzené z obchodu kde je prodavají že jsou stím stale vetší a vetsí problémy a přestanou je prodavat ono to je asi tak se vsím od hechtu jak jsem zjistil... |
 |
|
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 1.8.2012 nevím nevím dle mého je nejlepsí originalní nuz který je vyzkouseny pro optimalní secení/mulcovaní a chod motoru. urcite stím stravili mnoho času než vymesleli kastlu a kní nůž aby vše fungovalo co nejlépe. |
 |
Al-ko 46 BR Classic, 31.7.2012 no na neco obdobného jak popisujete, bude to dobra volba, koupim ji a hotovo, cenově je super
mám jestě na druhém místě 8let staré alko 47BR Comfort kde je motor Quantum XRM 55 a stím jsem maximalně spokojeny. ten ma 190ccm a vykon sekačky je... celý příspěvek > |
 |
Al-ko 46 BR Classic, 29.7.2012 Zdravím, po 15-ti letech odešla sekačka castlegarden s parametry co ma přesně uvedená sekačka alko 46 BR CLASSIC
máte někdo zkušenosti s motorem BS serie 450?
nebo vubec přímo s touto sekačkou?
vybírám ji proto že cena 6.5k je vice než... celý příspěvek > |
 |
Čerpadlo Rob-2, 17.7.2012 reklamace probehla bez problému dostal jsem nové. snad vydrží delší dobu nebo at se pokazí jeste 2-3x a dostanu zpet penize |
 |
Čerpadlo Rob-2, 29.6.2012 HECHT opravdu nezklame! mesíc v provozu a je asi po něm, zítra to jdu reklamovat, motor vynechava a po chvilce vypne uplně, po chvilce se opet zapne zase zacne vynechavat apk se opet vypne, pokud tohle čerpadlo vyreklamuju nejlepe aby vratily peníze... celý příspěvek > |
 |