|
Příspěvky uživatele - 18.68
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nedokonalé vyzrávání plodů rajčat v okolí stopky, 3.8.2013 děkuji za vysvětlení. Viděl bych to asi na ty teploty, protože je to prázdný pozemek, kam vicemene celý den paří sluníčko. Nedostatečná výživa mi přijde nepravděpodobná, protože na pozemku se posledních 30 let nic nepěstovalo (bývalý sad) a všechny... celý příspěvek > |  | Nedokonalé vyzrávání plodů rajčat v okolí stopky, 2.8.2013 Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda jste se někdo setkal s tím, že uplně zralé rajče je po rozkrojení u šťopky uvnitř zelené a i dužina v horní části u štopky je nazelenalá a ani chuť nic moc. Už druhým rokem to řešíme. Jedná se o odrůdu... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za rostlinu?, 14.7.2013 Brutnák lekařský? |  | Nevíte prosím, co je to za rostlinu?, 7.7.2013 Nějaká vrba. |  | Přežijí to thuje?, 30.6.2013 Dobrý den. Samosebou, že budete sám vidět, jak rostliny prosperují. Ale jinak mohu napsat, že takto se dřeviny kontejnerují poměrně často, samotná síťovina se bez problémů rozloží a navíc túje dělají malý bal, takže to bych jako problém neviděl.... celý příspěvek > |  | Jak ostříhat starý ptaží zob, 23.6.2013 Dobrý den. Letos už nechat být a v příští rok v předjaří ho celý zakrátit na výšku pouhých 25 až 30cm. Spolehlivě vše obroste a zase budete mít prima plot, který si už budete asi tvarovat dle sebe. Stanislaw |  | Motorový postřikovač Hecht 456, 31.5.2013 Dobrý den. To na co se ptáte je ale rosič, nikoli postřikovač. S tímto strojem neuděláte přesný postřik, pokud byste jej někdy potřeboval. Zkuste napsat, na co jej vlastně zvažujete používat. |  | Poznáte tuto rostlinu?, 25.5.2013 Paní Marie, viděl jsem za svůj život spoustu akátů, ale ještě ani jeden převislý. Je to skutečně Caragana arborescens v kultivarech, jak píše pan Josef. Stanislaw |  | Jakou slivoní doplnit sad?, 19.5.2013 Čacanská rodná, Valjevka, Valor, Gabrovská. |  | Určení keřů / stromů, 5.5.2013 Paní Jarko, dvojka je stálezelený berberis, v tomto případě Berberis julianae |  |
|  | Záběh motoru Briggs u nové sekačky, 3.5.2013 Tomášovi můžeme doporučit známou pravdu. Když všechno selže, ať si přečte návod... |  | Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 25.4.2013 Dobrý den. Mám stejný názor jako Wimpi, takže dle Vás budu kopat za školkaře. Ovocné výpěstky jsou jasné sezónní zboží. A když některá školka bude pěstovat veškerý možný sortiment, co udělá s tím, co se neprodá? Náš republikový trh je žalostně malý,... celý příspěvek > |  | Střih mladé švestky - konkrétně, 21.4.2013 Dobrý den. I já jsem přesně před týdnem sázel do své sbírky dvě peckoviny. Už jsem udělal řez, protože byly trošku narašené a tak bylo pěkně poznat, který pupen začal prorůstat. Klidně to udělajte taky tak. Pokud vaše stromky nejsou narašené, stačí... celý příspěvek > |  | Střih mladé švestky - konkrétně, 20.4.2013 Pane Čechák, sebedražší zahradnická žabka Vám není nic platná, pokud nebudete vědět jak s ní zacházet. Na zahlazení řezné rány stačí dobře nabroušený nůž Rybička či Dukla z mého dětství. Stanislaw |  | Také se nechal někdo napálit?, 19.4.2013 Jednoduché řešení. Dejte se na dráhu šlechtitele a budete vidět, jak je to snadné. Stanislaw |  |
 |
|
|
|