|
Nejchutnější rajčata, 11.2.2013 To je tak 100 lidí 100 chutí. Mě osobně Perun vůbec nehutná pro jeho moučnost ikdyž výnosy jsou velké. Manželce zase chutná, takže jedna rostlinka musí být. |
 |
Kolik utrácíte za semínka?, 10.2.2013 Tak jsem dopadl stejně u odrůdy Daterino F1 bylo pouze 9 semínek |
 |
|
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013 Ten web Vás děsit nemusí, stačí koupit a zaplatit přs Pay Pal a do týdne je máte doma. |
 |
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 8.2.2013 A mohl by jste uvést jaký používáte zdroj světla? Dík
|
 |
Papriky - klíčivost semen, 7.2.2013 Letos mi to vyrostlo takto, Semaroh 7 z 15ti, Amy 8 z 15ti, Hamík 7 z 15ti, Vlasta 14 z 15ti a červená kapie 15 z 15ti. |
 |
Vytápění skleníku, 5.2.2013 No potěš koště, nezlobte se na mě, ale já mám skleník u stěny stodoly a pěsuji také od dubna do října. Skleník je 6 x 2,2m a měl jsem v něm 30 rajčat, 24 paprik,10 keříčkových fazolí, saláty, ředkvičky a kedlubny. Nevím kam Vám by se to vešlo. |
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Většinu semínek mám neoseeds.cz, další jsem koupil tady a zbytek je běžně dostupný v obchodech Bau... nebo v zahradnitvích
|
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Léta jsem používal pytle bílé od granulátu polypropylenu, které jsem si nosil z práce. Hlavní nevýhoda byla, že jsou pouze na jednu sezonu, sluníčko ji dává zabrat. Až se mi naskytla nabídka plastových barelů 65l po 10Kč kus. Od té doby už jedu místo... celý příspěvek > |
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Rok se s rokem sešel a tak zakládám nové vlákno o pěstovaných odrůdách v roce 2013. Mnoho z nás experimentuje a vysévá spoustu nových odrůd. Já jsem se pro letošní sezonu zastavil na čísle 51. Rostlin bude 100 z toho 90 pro vlastní potřebu a 10... celý příspěvek > |
 |
Kdy zasít semena?, 2.2.2013 To vypadá na odrůdu Striped Stufer, tu jsem měl loni a byla úplně stejná jak tvarem tak tou dutostí. |
 |
|
 |
Kdy zasít semena?, 1.2.2013 Člověk by se i jel podívat, ale valit 300km a ještě dát 45 € za osobu vstupný, to budu raději sedět doma na zadku a hnípat se v záhonech.
|
 |
Kdy zasít semena?, 1.2.2013 Přesně tak, když má ideální podmínky, tak ať si to pěstuje jak chce, jen je mi divné, že v těch porostech vůbec něco vypěstuje když nestříká. Já když vyseju v únoru, tak první rajčata slízím v červnu. Když v půlce nebo koncem března jak mnozí... celý příspěvek > |
 |
Odrůdy paprik, 31.1.2013 Sdílím Váš názor PP, také sázím jedině po dvou a úrody mám až až. |
 |
Aeroponické pěstování, 29.1.2013 A co to vlastně pěsujete takhle na husto? Nebo si jenom předpěstováváte sadbu?
|
 |
Odrůdy paprik, 25.1.2013 Jé kybych měl mít na paprikách venku (což u nás nejde 620mnm) ještě víc plodů než ve skleníku, tak nevím co by chudinky rostlinky dělaly. Takhle na nich bylo plodů, že u každé jsem musel mít aspoň 2 až 3 tyčky, aby se pod tím množstvím... celý příspěvek > |
 |