|
Sekačka Honda pro plochu 3000 m podle vibrací, 8.5.2013 Mnohdy je na tom muž podobně nebo ještě hůř. Mě je 27 let a zhruba od 18ti mám problémy s rukama. Při práci s vibrujícím nářadím (příklepová vrtačka, bourací kladivo, motorovka, křovinořez, palice, kladivo, sekera...) po chvilce dostanu do rukou... celý příspěvek > |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 5.5.2013 Tak jsem neuspěl, ani jedna okurka se mi nechytla. Tak to zkusím opět příští sezonu. Koupil jsem si teda u zahrádkářů za 35Kč. |
 |
|
 |
Mám u zjara vysazených jablůněk vyštípat květy?, 1.5.2013 Chtěl bych se vás zeptat, zda je vhodné u takto vysazených stromků vyštípat všechny nebo jenom nějaké květy, aby se podpořil spíš růst a zakořenění. |
 |
Rajčata ven?, 29.4.2013 Také nějak nestíhám, většina rajčat čeká ve skleníku až se dokopu k naplnění barelů a půjdou ven což odhaduji nejdříve za týden. Holt mám moc práce a jenom dvě ruce a hlavně práce není zajíc, ta neuteče. |
 |
Červík v rostlině rajčete, 23.4.2013 Stejný problém jsem měl loni. |
 |
Pěstování rajčat 2013, 22.4.2013 Tak jsem vlastní nepozorností přes noc přišel o 4 zasazená rajčata. Když jsem navážel hlínu, zřejmě jsem si dovezl do skleníku i šneka bouďáka a ta svině mi ukousala 4 sazenice u země. Bez milosti jsem ho rozšláp a až potom jsem se jal zachraňovat... celý příspěvek > |
 |
Jaro, 22.4.2013  Tak už se jaro dostalo i k nám.
|
 |
Sázení rajčat, 21.4.2013 Neřekl bych, to by podle Vás pan Vimon nemohl nic vypěstovat. |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 20.4.2013 Ještě bych se chtěl zeptat za jakou dobu se asi ukáže zda bylo roubování úspěšné či nikoliv. Zatím mám rostlinky zakryté uříznutou petkou a pozoruji snad co hodinu (to víte bylo to poprvé) |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 19.4.2013 Uff, tak to mám za sebou. Předem bych chtěl smeknout před všemi co úspěšně roubují. Není to až taková sranda jak jsem si myslel. Začal jsem jazýčkovou metodou a to je tedy piplačka, asi by to chtělo nějaký fígl nebo praxi. Pak jsem se vrhl na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pěstování rajčat 2013, 19.4.2013 Já už jsem je vystěhoval do skleníku u zdi všechny. 31 jich je zasazených a 95 ještě čeká až půjdou ven a do druhého skleníku. |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 19.4.2013 Děkuji oběma za rady. Pokusím se s tím něco vytvořit. Na jazýčkové metodě netrvám, jen mi přišla pro začátečníka nejjednodušší. |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 18.4.2013 Letos jsem se odhodlal vyzkoušet roubovat okurky. Mám už pěkné sazenice(Minisprint a Superstar) i podnože(Sprinter), akorát podnože jsou asi tak 2x vyšší než okurky. Stonky obou jsou stejně silné, jen ten výškový rozdíl mě zarazil. Chtěl bych zkusit... celý příspěvek > |
 |
Postesknutí, 17.4.2013 V Agrostroji budou stavět nové haly, skrývají ornici a rozvážejí jí po okolí zemědělcům na pole, vše na náklady investora. Třeba by Vám fůru přivezli. |
 |
Konstrukce foliovníku omotaná strečovou folií - ano či ne?, 16.4.2013 Jak píše Mirek, řešení maximálně na rok, také vlastní zkušenost. |
 |