|
Příspěvky uživatele - 18.68
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 14.1.2013 Dobrý den. Jsem přesvědčený, že zcela stejnou službu udělá secí strojek Senior, který se čas od času objeví v prodeji na nějakém bazaru. Sám jen vlastním a paráda. Za 1/4 ceny. Stanislaw |  | Becky na kvas, 14.1.2013 Dobrý den. Toto jsem řešil před několika lety. Zakoupil jsem vinařské kádě, které jsou z potravinařského plastu a mají spolehlivé víko. Obsah dle výběru, sám mám 100 a 120 litrů. Jdou na vozík naložit ve dvou chlapech, ale když jsem sám, dělám to... celý příspěvek > |  |
|  | Zlevněný traktor TC 12,5 v Mountfieldu, 12.1.2013 Dobrý den. Výkon tohoto motoru je zcela dostačující. Mám traktorek, který má dokonce slabší motor, ale s tím traktorkem v pohodě ořu, nebo táhám brány, či používám rotavátor. Ta sleva je nádherná. Mulčování to má na přání, třeba si to také pořídíte,... celý příspěvek > |  | Nevím jak na ovocné stromky, 7.1.2013 Dobrý den. Řekl bych, že bude taky dobré, když si k sobě pozve někoho, kdo tomu opravdu rozumí a ten mu to pěkně srozumitelně vysvětlí. Sice základ asi nějaký má, ale když v knize narazí na nějaký nový termín, který mu nebude jasný, tak může být v... celý příspěvek > |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 2.1.2013 Moc Vás zdravím pane doktore. Já to určitě nevidím černě, ale realisticky. V současné době neznám vůbec nikoho, kdo by vysazoval alespoň určité možství ovocných stromků na nová místa. Jsou to jenom náhrady za vykácené stromy. Dříve ale bylo pár... celý příspěvek > |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 2.1.2013 Dobrý den. No, já budu zase polemizovat. Určitě neznám spoustu mladých lidí, kteří se vrací k hospodaření, právě naopak. Vycházím ze své dlouholeté práce projekce a realizace okrasných a užitkových zahrada. Za celou tu dobu jsem udělal projektově... celý příspěvek > |  | Noznice na strihanie ovocnych stromkov, 2.1.2013 Dobrý den. Ty, dle Vás malé věšáčky, jsou z pěstitelského hlediska ovšem zcela zanedbatelné, protože řez má být veden na větevní kroužek, což je téměř vždy pár mm od kmínku či větve, ze kterého odstříhavaná větev vyrůstá. U slivoní dokonce nechávám... celý příspěvek > |  | Noznice na strihanie ovocnych stromkov, 1.1.2013 Moc Vás zdravím pane doktore. Jsem přesvědčený o tom, že i ty nůžky Extol jsou stejné neznačkové jako ty, které vídáme u těch Vámi popsaných stánků. Jen mají nějakou značku. Přesně to samé co píšete v závěru jsem si myslel taky. Ale jedny převodové... celý příspěvek > |  | Kvas Oskeruše, 24.12.2012 Dobrý den. Pane Honzo, není to vůbec přehnaná cena. Je to hodně výjímečné ovoce a od toho se ta cena odvíjí. A určitě nemusí být nižší, protože s velkou pravděpodobností si ten pěstitel doslova pohrál jak s ovocem při pěstování, tak při výrobě kvasu.... celý příspěvek > |  | Podtinaci drevorubecka sekyra, 5.12.2012 Dobrý den. Za sebe napíšu, že bych se zkusil zeptat v nějakém lesnickém učilišti. Když jsem se tam před mnoha lety učil, tak jsme podtínací sekery používali zcela běžně, když jsme se učili používat ruční nářadí. Stanislaw |  |
|  | Bertolini vs Vari, Agzat, 1.12.2012 Dobrý den. Zkusím se vyjádřit. Vlastním totiž oba dva jmenované stroje. Na začátku jen to, že i Vari má velmi kvalitní a silnou převodovku, určenou právě pro ten typ stroje a jeho použití. A i na západě se vyrábějí stroje koncepce úplně stejné jako... celý příspěvek > |  | Pinova - neznáma choroba, 24.11.2012 Dobrý den. Osobně se domnívám, že se jedná o silný tok mízy po řezu a to černé asi bude nějaká houba, která na tom mízním roztoku vegetuje. Mrkněte se, jestli máte doma nějaký vhodný fungicid na černě, např. Baycor a zkuste postřik. To... celý příspěvek > |  | Břečťan jako příčina?, 24.11.2012 Dobrý den paní Lído. Sice nevím, jak vypadá ulice ve které roste ten smrk, ale asi tam bych hledal příčinu, proč ten strom chřadne. Ten břečťan už může být jen závěr díky např. odběru vody. Ale přímo zaškrtit strom, to bych skutečně považoval za něco... celý příspěvek > |  | Břečťan jako příčina?, 23.11.2012 Dobrý den. Zabývám se profesně přírodou už více jak 40 roků a ještě jsem neviděl strom uškrcený břečťanem. Dokonce to považuji za nemožné a to jsem viděl obrostlých stromů skutečně hodně. Stanislaw |  |
 |
|
|
|