|
Příspěvky uživatele - 3.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej, 4.2.2013 Tak tak, suhlas. Pokud ma olej specifikaci FC/FD, tak se nemusi clovek moc starat, jestli obstoji ve vysokootackovem motoru. M2T je uz davno prekonany, je vhodny tak na mazani sroubu. To uz radeji Mogul TS, nez obycejny M2T... |  | Olej, 4.2.2013 Oleje Castrol jsou vhodne pro lidi, kteri chteji dekarbonovat motory a delat GO. Kastról never more. To neni lacina pomluva, to je fakt. V zajmu vsech, radeji do motorovych pil pouzivejte oleje od vyrobcu (Stihl, HQ) nez se uchylovat k uchylnym... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 22.1.2013 Hej mate pravdu, to naozaj.
Kdyby byla pila startovana s plne otevrenou skrtici klapkou, tak nevim nevim no. |  | Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 22.1.2013 Nevim co a jak, ale u starsich HQ, co jsem mel v ruce (delal jsem i GO, vcetne vymeny lozisek sam, takze jsem videl srdce motoru), nicmene co se tyka sytice, tak i tyto stare masiny jako 44 R, 42 (ted si nejsu jisty u 91ky, musel bych se jit... celý příspěvek > |  | Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 21.1.2013 Pod to se muzu podepsat. Spousta lidi si to neuvedomuje, ale osobne treba Stihl uz nestartuju s poloplynem. Je to pro motor zlo, kdyz chytne studeny do temer plnych otacek. Lepsi je startovat na klasicky plyn a nechat ji aspon minutu drmlat na... celý příspěvek > |  | Střílení do výfuku, 9.1.2013 Osobne bych mel strach i z koroze a plisne, tam kde se vapka nedostane a jsou tam nahromadene piliny, tak zacnou hnit a plesnivet. Navic je tam zvysene riziko koroze mechanizmu brzdy, hridel na strane spojky + lozisko retezky, atd.
Asi je to... celý příspěvek > |  | Střílení do výfuku, 8.1.2013 Umyvat pilu vapkou? Pane, to myslite vazne? :-) Neni Vam tech stroju lito?? |  | Eurotec, 3.1.2013 Ano, to ano. Ale nekdo muze mit prodejce pobliz, muze se na ni mrknout osobne. A navic, nemusi byt ani stara, vim o pripadu MS180 r.v.2007, deklarovane jako malo pouzivana a byly obrovske ryhy i v Nikasilu na valci, sice jela ale otresne - novy valec... celý příspěvek > |  | Eurotec, 2.1.2013 Tak jako pisou kolegove, jsou to vyhozene penize, to me ty penize radeji dejte, nalozim snimi lip:-) Je to mutant cinske pily, jednou je to Stihl, podruhe Eurotec, potreti Xing Yjang a poctvrte Huang... Nedavno jsem si rikal, ze bych ji kupil na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|