Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybnicek, 8.2.2013 Ja nemam na dne zadny kacirek jenom folii jelikos se kal lepe odcerpava nez kdyz tam je kacirek ale ja chtel poradit co proti zelene vode a vy me tam date dva obrazky a kdyz napisu ze ta voda neni tak spatna tak me zase napisete ze to davate kvuli... celý příspěvek >
Rybnicek, 5.2.2013 Pane Hrkal co je na tech jezirkach spatne vzdyt ta voda neni tak spatna
Rybnicek, 4.2.2013 Nevim jak by melo byt jezirko spatne udelane co jsem tady koukal na odkazy tak kazde jezirko je jine nevim ze by tvar nebo velikost melo vliv na zelenou vodu
Rybnicek, 4.2.2013 Muzete me poradit jaky by byl vhodny.
Rybnicek, 4.2.2013 Rybnicek je 3krat 5m a hloubka v nejvetsim miste 120 ted tam mam 6karasku a 3lini
Rybnicek, 4.2.2013 Nebo jestli mam koupit jiny filtr mam moznost koupit tlakovy filtr ninpheo 50 a je to pro jezirka az do velikosti 30m3 se zabudovanou uv lampou 36w
Rybnicek, 4.2.2013 Vloni jsem to mel udelane ze jsem cast pustil pres uv lampu a s uv lampy do filtru a druha cast me sla do rybnicku jako fontana ale i tak to nepomohlo.
Rybnicek, 4.2.2013 Filtraci mam cerpadlo mam primo do filtrace ktera se sklada ze tri pater nahore kartace uprostred molitany a dole narezana krkavice na kousky odkut pak odteka voda samospadem po skalce do rybnicka
Rybnicek, 4.2.2013 Dobry den prosim vas o radu mam rybnicek 3krat 5m a cetl jsem ze voda v rybnicku se ma prefiltrovat 3krat za den tak jsem si koupil cerpadlo 10000litru za hodinu a jeste jsem si koupil uv lampu 36w a tam pisou ze ma byt maximalni prutok 4500l vubec... celý příspěvek >