Příspěvky uživatele - 71.148

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moj sklenik z CD profilov, 2.10.2015
Na fotkách to není moc vidět, ale to máte celý bok skleníku z jednoho kusu polykarbonátu?  Jak je vyřešena tepelná dilatace, ta je u polykabonátu docela velká?
Plíseň kaktusu?, 2.9.2015
Fotka není moc kvalitní, ale oba kaktusy mi připadají normální. Co považujete za problém?
Co je to za rostlinu?, 17.8.2015
Úpony listů na stonek, žlázky na listech i ten tvar nově vyrostlých listů odpovídá skočci. Jen chybí ta červená barva, ale to může být nedostatkem světla.
Pomoc s určením sukulentů, 13.8.2015
Vlevo Gasteria, vpravo Sedum.
Difenbachia na terase - su listy rizikom?, 3.8.2015
Šťáva z difenbachie obsahuje obsahuje krystaly šťavelanu vápenatého, pokud se dostane do úst nebo očí, vyvolává silné pálení, ale jedovatá není. O tom, že by se listy oleandru nemohly dávat do kompostu jsem nikdy neslyšel, jsou sice dosti... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 30.7.2015
Ipomea batatas.
Co je to za rostlinu?, 17.6.2015
U první kytky jsou špatně vidět baze listů, ale i tak se mi tak jeví být pahlízy, takže zřejmě také orchidej. Na 3. obrázku je orchidej jistě, ovšem rozeznat podle listů jestli Cambria, Oncidium nebo nějaká úplně jiná je možné jen podle květů.
Neznámá rostlina, 8.6.2015
Už tady několkrát byla - Erigeron canadensis. Rychle se šířící plevel, hlavně jej nenechte vysemenit.
Jak zredukovat miscantus, který se rozrostl do keřu, 15.5.2015
No nazdar, ten už od pohledu vypadá pěkně invazívně... Zřejmě nejjednodušší řešení by bylo jej kompletně zlikvidovat a místo něj nasadit nějaký úhledně trsovitě rostoucí...
Keř ve svahu, 14.5.2015
Staré větve ne, nově narostlé ano.
Pestovani revy v nadobach, 5.5.2015
Ta réva prodávaná v nádobě v té nádobě nevyrostla, byla do ní přesazená z volné půdy až poslední rok před prodejem. Není rovněž určená k dalšímu pěstování v nádobě, ale k vysazení na zahradu.
Dostupné barvy tulipánů, 24.4.2015
Kromě opravdové modré jsou dostupné všechny ostatní barvy. Největší výběr u nás je na podzim na olomoucké Floře, korměřížské Florii a podobných akcích. Bezkonkureční na podzim v Amsterodamu na květinovém trhu..
Spojeni dvou sudů, 23.4.2015
Miloši, léta zkušeností mne přivedla k následujícímu postupu. Vezmu hadici a sud nalplněný alespoň do poloviny vodou. Hadici postupně potápím pod vodu až z ní kousek nad hladinou začne voda vytékat. Prst příslušné velikosti strčím do hadice, tím ji... celý příspěvek >
Spojeni dvou sudů, 23.4.2015
Nejjednodušší způsob je propojit je hadicí sahající u obou až ke dnu. Pokud nevypustíte vodu až k ústí hadice, máte je propojené celou zalévací sezónu. Mám tak propojeno u okapu pět 200 sudů již desítky let, bez problémů.
Záhadná pokojovka, 25.3.2015
Na první, druhý i třetí pohled to vypadá jako praobyčejná klivie. Nepřesazujte jim, čím více má kořeny namačkané v květináči, tím lépe roste a kvete.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika