|
Příspěvky uživatele - 143.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zatravnění sadu, 30.1.2015 Dobrý den.Mám osobní polemiku co se zahradou.Pěstuji přes třicet let jabloně ve stěně /na drátěnce/-čtyři stěny po osmi stromech a meziřadí mám zatravněné hřišťovou směsí.Poslední pár let po úraze mám problém udržovat nezatravněné pásy pod... celý příspěvek > |  | Zababčení mladého stromku, 3.2.2013 Ještě k odrůdě-je to Topaz, ale podnož bohužel neznám.
|  |
|  | Zababčení mladého stromku, 3.2.2013 Dobrý den.Stromek jsem sadil předloni na podzim a stromek se zjara doslova obsypal květy, které jsem po odkvětu vylámal a na koncích kosterních větví, které vytvořily přírustky 4-5cm zakončily květními pupeny i na terminálním výhonu.Tohle mě... celý příspěvek > |  | Zababčení mladého stromku, 1.2.2013 Zdravím.Předloni jsem zasadil jabloň zákrsek a provedl základní řez při výsadbě.Loni se,,obsypal,,květy a přírustky cca 4cm zakončily květními pupeny včetně terminálu.Je to můj vysazený asi čtyřicátý stromek během cca 35let/více druhů a odrůd/,ale... celý příspěvek > |  | Mrtvice broskvoně, 18.5.2012 Zdravím.Leta pěstuji na své zahradě broskvoně /v počtu 4-5 kusů/ a nektarinky /2-3kusy/.Po,,odchodu''stromu jsem v rozpacích, zda-li jsem neudělal někde chybu.Již jsem přišel o pár stromů, které ihned nahrazuji novými asi po 12-15 letech růstu.Teď... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|