|
Příspěvky uživatele - 176.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Predkličovanie veľmi skorých brambor, 18.1.2013 ja som ale rozmýšlal či mi to za tie tri týždne poriadne pevne naraší, lebo mám možnosť nakličovať pri svetle a pri teplote iba 8 max. 10 stupňov |  | Predkličovanie veľmi skorých brambor, 14.1.2013 Zdravím, už ste začali predličovať veľmi skore zemiaky? Ja by som chcel dať predklíčiť už koncom tohoto týždňa, či nie je skoro, jedná sa o odrodu Impala. |  |
|  | Prihnojovanie tekvice olejnej (tykev olejná), 31.12.2012 mne takisto po všech zmrzlých vymrzli porasty tykve olejnej, niektoré sa zregenerovali, iné sme museli znovu vysiať. samozrejme deficit zrážok a sucho urobili svoje. tykve narástli do malých rozmerov a niektoré nástupom vlhkejšej jeseňe začali hniť.... celý příspěvek > |  | Prihnojovanie tekvice olejnej (tykev olejná), 29.12.2012 nikto nevie? alebo nezaoberá sa tu niekto pestovaním tykve olejnej? či bezšupkovej alebo so šupkou... |  | Prihnojovanie tekvice olejnej (tykev olejná), 10.12.2012 Dobrý deň, chcem sa Vás spýtať, či nemá niekto skúsenosti s prihnojovaním na list tekvice olejnej s prípravkom na báze boru? skúsenosti a najmä kedy najlepšie aplikovať, v akej fáze. Dakujem. |  |
 |
|
|
|