Příspěvky uživatele - 176.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Predkličovanie veľmi skorých brambor, 18.1.2013
ja som ale rozmýšlal či mi to za tie tri týždne poriadne pevne naraší, lebo mám možnosť nakličovať pri svetle a pri teplote iba 8 max. 10 stupňov
Predkličovanie veľmi skorých brambor, 14.1.2013
Zdravím, už ste začali predličovať veľmi skore zemiaky? Ja by som chcel dať predklíčiť už koncom tohoto týždňa, či nie je skoro, jedná sa o odrodu Impala.
Prihnojovanie tekvice olejnej (tykev olejná), 31.12.2012
mne takisto po všech zmrzlých vymrzli porasty tykve olejnej, niektoré sa zregenerovali, iné sme museli znovu vysiať. samozrejme deficit zrážok a sucho urobili svoje. tykve narástli do malých rozmerov a niektoré nástupom vlhkejšej jeseňe začali hniť.... celý příspěvek >
Prihnojovanie tekvice olejnej (tykev olejná), 29.12.2012
nikto nevie? alebo nezaoberá sa tu niekto pestovaním tykve olejnej? či bezšupkovej alebo so šupkou...
Prihnojovanie tekvice olejnej (tykev olejná), 10.12.2012
Dobrý deň, chcem sa Vás spýtať, či nemá niekto skúsenosti s prihnojovaním na list tekvice olejnej s prípravkom na báze boru? skúsenosti a najmä kedy najlepšie aplikovať, v akej fáze. Dakujem.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika