|
Příspěvky uživatele - 189.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bubnový filtr made in Škrovád, 13.3.2014 na fakture je napisane :Antikorova tkanina, velkost oka 0,063, hrubka drotu 0,04. cena 30,72 za 0,5m2, dodavatel Vomet Trnava.
Tie trysky som kupil v nedalekom zahradnom centre po 30 centov. Treba hladat take ktore maju tvar strbiny aby prud vody... celý příspěvek > |  | Bubnový filtr made in Škrovád, 12.3.2014 nemam fotecky, tu je kratke video
|  |
|  | Bubnový filtr made in Škrovád, 10.3.2014 mam spraveny bubon s ostrekom z vodovodu, mam tam tlak 4bary, na otacanie bubna mam motorcek zo stieracov, otacanie a ostrek riadim pomocou casovacov 555, moje riesenie nevyzera profesionalne ale hlavne funguje!! a stalo to stotinu z ceny profi... celý příspěvek > |  | Kočka nebo vydra?, 14.6.2013 ja mam aj kocura aj psa aj jazierko aj zahradu, a vsetko zije vo vzajomnom sulade.
ale s vydrou nie som kamarat |  | Sterbinovy filtr, 5.3.2013 Ja mam z fi.: Vomet Trnava |  | Sterbinovy filtr, 2.2.2013 tak fakturu som nenasiel ale na krabici v ktorej mi to poslali je napisane : druh sita A0,32/0,2/1000 |  | Sterbinovy filtr, 30.1.2013 sito je 330mikronove, cistim to podla potreby , na jar a jesen staci cca kazdy treti den, v lete rano aj vecer, obcas musim vydrhnut kefkou a vystriekat hadicou, prietok 6000l za hod, nikdy som nemal orig strbinove sito ale pochybujem... celý příspěvek > |  | Sterbinovy filtr, 30.1.2013  konecna verzia |  | Sterbinovy filtr, 30.1.2013  ja to mam takto, stalo to cca 30euro |  |
 |
|
|
|