Příspěvky uživatele - 189.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bubnový filtr made in Škrovád, 13.3.2014
na fakture je napisane :Antikorova tkanina, velkost oka 0,063, hrubka drotu 0,04. cena 30,72 za 0,5m2, dodavatel Vomet Trnava. Tie trysky som kupil v nedalekom zahradnom centre po 30 centov. Treba hladat take ktore maju tvar strbiny aby prud vody... celý příspěvek >
Bubnový filtr made in Škrovád, 12.3.2014
nemam fotecky, tu je kratke video
Bubnový filtr made in Škrovád, 10.3.2014
mam spraveny bubon s ostrekom z vodovodu, mam tam tlak 4bary, na otacanie bubna mam motorcek zo stieracov, otacanie a ostrek riadim pomocou casovacov 555,  moje riesenie nevyzera profesionalne ale hlavne funguje!! a stalo to stotinu z ceny profi... celý příspěvek >
Kočka nebo vydra?, 14.6.2013
ja mam aj kocura aj psa aj jazierko aj zahradu, a vsetko zije vo vzajomnom sulade. ale s vydrou nie som kamarat
Sterbinovy filtr, 5.3.2013
Ja mam z   fi.: Vomet Trnava
Sterbinovy filtr, 2.2.2013
tak fakturu som nenasiel ale na krabici v ktorej mi to poslali je napisane  : druh sita A0,32/0,2/1000
Sterbinovy filtr, 30.1.2013
sito je 330mikronove, cistim to podla potreby , na jar a jesen staci cca kazdy treti den,  v lete rano aj vecer, obcas musim vydrhnut kefkou a vystriekat hadicou, prietok 6000l za hod, nikdy som nemal orig strbinove sito ale pochybujem... celý příspěvek >
Sterbinovy filtr, 30.1.2013 Obsahuje fotku
konecna verzia
Sterbinovy filtr, 30.1.2013 Obsahuje fotku
ja to mam takto, stalo to cca 30euro
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika