Příspěvky uživatele - 95.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Napadené plody broskvoní, 28.7.2012 Obsahuje fotku
Neviem čo je to za chrobaka požiera mi broskyne a slivky taktiež sa do nich pustili aj slunnečka-lienky to snad neni ani pravda.
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 17.7.2012
Zdravim pani chcel som vam iba predstavit nove sorty Merunek ktore boli v ponuke zahradnictvo Limbach.Bol bich si sam nejake kupil ale boli už vipredane.Toto zahradnictvo je na vysokej urovni nepredavaju šmejd, možu vam to potvrdit viacery zahradkary... celý příspěvek >
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 16.7.2012 Obsahuje fotku
Marhuľa  "SWEETRED"® (Pépinières et Vergers ESCANDE, Saint-Vite, Francúzsko) Nová, skorá, zvlášť atraktívna červená mutácia odrody Sylred®. Pri šľachtení sa kládol dôraz na pevnosť a vyfarbenie plodov. Aj napriek skorému dozrievaniu... celý příspěvek >
Marhuľa "CLARINA"(S) - rezistentná voči šárke a monilióze Pôvod: náhodný semenáč nájdený v Münchebergu, Nemecko Silne aromatická odroda, vhodná aj do chladnejších oblastí pre jej vysokú odolnosť voči skorým jarným mrazom. Vzrast: rast... celý příspěvek >
Marhuľa "MINO" (S) - rezistentná voči šárke a monilióze Mino je veľmi odolná mrazuvzdorná odroda marhule s veľmi veľkými aromatickými plodmi, ktoré zostávajú pevné aj v plnej zrelosti a aj pri neskorom zbere netrpia moniliózou. Vzrast: rast... celý příspěvek >
Prve merunky už dozrievaju, 21.6.2012 Obsahuje fotku
Prva Merunka mi dozrela ORANGERED-BHARD a druha SYLVERCOT aj ked jarne mrazi boli -7 je pekna uroda.
Špendlíky, 13.6.2012 Obsahuje fotku
THAMES CROSS bola vyšlachtena v r.1925 vo vyskumnej stanici Long Aston  je to anglicka velka žlta slivka s červenym ličkom,sladka štavnata pišu o nej že je to med slivka častečne samosprašna. Dozrieva zari-september.Bola vyšlachtena zo sliviek... celý příspěvek >
Štepenie viniča za zelena, 16.5.2012
Ešte počkaj ked bude lepšie počasie a použi jeho nišiu čast, ja osobne som mal 3odrody na jednom koreny.Daj si do vihladavača nepriamy sposob rozmnožovania za zelena.
Jde o švestku?, 8.5.2012
Je to švestka a nadherne plody ma.
Novinky jabloní 2012, 22.4.2012 Obsahuje fotku
CAMEO je chutovo podobni Goldenu.
Žlutá švestka - kde ji sehnat?, 26.2.2012
Na obrazku je TIPALA tu som mal a potom som ju vykopal mala malo plodov, kvety premrzali, špatne se opelovala pritom tam rastlo dalšich 20 sliviek,roznich druhov.
Jakou atraktivní švestku pro děti, 24.2.2012
Nemaš sa začo omluvat vistihol si to super KATINKU mam je ranna a dobra.
Jakou atraktivní švestku pro děti, 23.2.2012
Pali tysi to najlepšie napisal treba pozerat satelitne programy tam toho vela davali.Niektore plodiny by sa museli stale striekat a take su zaraviu škodlive, zachranuje ich iba GMO.
Odrůdy meruněk, 22.2.2012 Obsahuje fotku
Je to Francuzka novinka vysoko urodna, sladka,ranna, mrazuvzdorna plod velky pevny červene ličko.Nieje samosprašna potrebuje opelovača merunku Harogem ,Hargrand,Pinkcot.
Jakou atraktivní švestku pro děti, 21.2.2012 Obsahuje fotku
Neutichli Testuje sa 4 štatoch EU aj v čechach Praha Ruzin vi domaci bi ste to mohli zistit.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika