|
Napadené plody broskvoní, 28.7.2012  Neviem čo je to za chrobaka požiera mi broskyne a slivky taktiež sa do nich pustili aj slunnečka-lienky to snad neni ani pravda.
|
 |
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 17.7.2012 Zdravim pani chcel som vam iba predstavit nove sorty Merunek ktore boli v ponuke zahradnictvo Limbach.Bol bich si sam nejake kupil ale boli už vipredane.Toto zahradnictvo je na vysokej urovni nepredavaju šmejd, možu vam to potvrdit viacery zahradkary... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 16.7.2012  Marhuľa "SWEETRED"® (Pépinières et Vergers ESCANDE, Saint-Vite, Francúzsko)
Nová, skorá, zvlášť atraktívna červená mutácia odrody Sylred®. Pri šľachtení sa kládol dôraz na pevnosť a vyfarbenie plodov. Aj napriek skorému dozrievaniu... celý příspěvek > |
 |
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 16.7.2012  Marhuľa "CLARINA"(S) - rezistentná voči šárke a monilióze
Pôvod: náhodný semenáč nájdený v Münchebergu, Nemecko
Silne aromatická odroda, vhodná aj do chladnejších oblastí pre jej vysokú odolnosť voči skorým jarným mrazom.
Vzrast: rast... celý příspěvek > |
 |
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 16.7.2012  Marhuľa "MINO" (S) - rezistentná voči šárke a monilióze
Mino je veľmi odolná mrazuvzdorná odroda marhule s veľmi veľkými aromatickými plodmi, ktoré zostávajú pevné aj v plnej zrelosti a aj pri neskorom zbere netrpia moniliózou.
Vzrast: rast... celý příspěvek > |
 |
Prve merunky už dozrievaju, 21.6.2012  Prva Merunka mi dozrela ORANGERED-BHARD a druha SYLVERCOT aj ked jarne mrazi boli -7 je pekna uroda. |
 |
Špendlíky, 13.6.2012  THAMES CROSS bola vyšlachtena v r.1925 vo vyskumnej stanici Long Aston je to anglicka velka žlta slivka s červenym ličkom,sladka štavnata pišu o nej že je to med slivka častečne samosprašna. Dozrieva zari-september.Bola vyšlachtena zo sliviek... celý příspěvek > |
 |
Štepenie viniča za zelena, 16.5.2012 Ešte počkaj ked bude lepšie počasie a použi jeho nišiu čast, ja osobne som mal 3odrody na jednom koreny.Daj si do vihladavača nepriamy sposob rozmnožovania za zelena.
|
 |
Jde o švestku?, 8.5.2012 Je to švestka a nadherne plody ma. |
 |
Novinky jabloní 2012, 22.4.2012  CAMEO je chutovo podobni Goldenu. |
 |
|
 |
Žlutá švestka - kde ji sehnat?, 26.2.2012 Na obrazku je TIPALA tu som mal a potom som ju vykopal mala malo plodov, kvety premrzali, špatne se opelovala pritom tam rastlo dalšich 20 sliviek,roznich druhov.
|
 |
Jakou atraktivní švestku pro děti, 24.2.2012 Nemaš sa začo omluvat vistihol si to super KATINKU mam je ranna a dobra. |
 |
Jakou atraktivní švestku pro děti, 23.2.2012 Pali tysi to najlepšie napisal treba pozerat satelitne programy tam toho vela davali.Niektore plodiny by sa museli stale striekat a take su zaraviu škodlive, zachranuje ich iba GMO. |
 |
Odrůdy meruněk, 22.2.2012  Je to Francuzka novinka vysoko urodna, sladka,ranna, mrazuvzdorna plod velky pevny červene ličko.Nieje samosprašna potrebuje opelovača merunku Harogem ,Hargrand,Pinkcot.
|
 |
Jakou atraktivní švestku pro děti, 21.2.2012  Neutichli Testuje sa 4 štatoch EU aj v čechach Praha Ruzin vi domaci bi ste to mohli zistit.
|
 |