|
Hniloba plodů broskví, 14.7.2011 Tak třeba zkuste Horizon dva týdny a 7 dní před sklizní. Škodí určitě méně než bio-plody s vykrojenou hnilobou. Když je to opravdu potřebné, nezbývá než chemii použít. Horizon je systémový, ale plody přímo ošetřené odolávají mnohem lépe než... celý příspěvek > |
 |
Škvoři v broskvích, 14.7.2011 Hrušňáci mají meruňky nejradši. Jednou jsem housenku zvážil a měla 13 gramů. Pro srovnání - otakárci váží asi 0,7 gramu. Takže tento martináč je asi zdaleka největší i nejtěžší evropský motýl. Já mám na vesně jen jednu housenku, takže škody... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Veharda, Veselka, Barbora, 14.7.2011 Jsou to tzv. "veselské marhule". Takže je prodávají ve Veselém u Pieštian. Vehardu mají myslím patentovanou, takže ji nesmí nikdo jiný bez povolení množit a prodávat. Bývá na montclaru nebo mer. semenáči. Ostatní dvě nabízeli na jaře na... celý příspěvek > |
 |
Chystáte sa na vrúbľovanie?, 5.3.2011 Pošli mi tu stranku rad si pozrem tich činanov. |
 |
Několik roubovacích rad do začátku, 12.2.2011 Kliknete na odkaz su tam robovaci videa asi stovka. |
 |
Zelená ringlota, 30.1.2011  Pan Vysloužil určite mate pravdu ale pekne foto poteši spestri to tuto stranku.Určite bi zahradkari privitali mat take krasne slivky doma v zahrade.Je problem najst na internete taketo stranky. |
 |
Zelená ringlota, 29.1.2011 Zdravim vas, nechcem sa pchat do všetkych tem, len som chcel zahradkarom ukazat zahranične odrody sliviek ktore sa unas tak skoro nebudu predavat čo je smutne.Som velky fanda sliviek hlavne žltich a je dost tažke najst taketo slivky na... celý příspěvek > |
 |
Zelená ringlota, 28.1.2011  Oulinska, Rheingold a novinky z internetu Americke odrody ktore tu ešte nekupite. |
 |
Slíva Ontario a Washington, 28.1.2011  A čo takto AMERICKE NOVINKY SLIVONI. |
 |
Žluté slivoně, 28.1.2011  Našiel som na internete Americke žlte slivone CITRONOVE foto. |
 |
|
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 16.1.2011  Ringla-Pluma |
 |
Žluté slivoně, 16.1.2011 V zahraniči ponukaju vela žltich slivoni nechapem prečo sa knam nevozia volaju ich YELLOW EGG PLUMS. |
 |
Aprimira, 16.1.2011 Ja som tiež kupil Aprimiru foto som zvedavy na chutove vlasnosti.V USA šlachtia merunku a slivu od r.1920maju tam super visledky. |
 |
Hybrid švestkomeruňka, 16.1.2011 APRIMIRA v zahraniči su kvalitnejšie odrody v Amerike sa šlachtia od r.1920. |
 |
Malvazinka, 30.12.2010 Malvazinka foto |
 |