Příspěvky uživatele - 209.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solo v Mountfielde, 5.2.2013
Neviem ako sa MTF k týmto cenám dopracoval. Ale zlacnil už aj dovozca Solo.sk. Konkrétne u 681-ky o 120 eur. Pre nás zákazníkov dobre, neviem ako sa stým vysporiadajú dovozcovia. Tuším obchodnú vojnu. Solo.sk nechce robiť servis na stroje predané v... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 5.2.2013
Neviem ako je to u Vás v Čechách, ale u nás na Slovensku ju skutočne predajú za 477 eur bez benzínu. Zaplatíte, vezmete pílu a viac tam nemusíte prísť. Hodili udicu so 7-ročnúóu zárukou na háčiku, ale tú nech si nechajú, stačí... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 30.1.2013
MTF má u mňa dobrý puntík. Solo.sk zrejme v reakcii na ceny v MTF znížilo ceny motorových píl. Konkrétne pri 681-ke o 120 eur. Mohli by sa pripojiť aj predajcovia ostatných značiek...   
Solo v Mountfielde, 28.1.2013
Pozeral som na stránkach MTF- akcia už skončila, ale ceny sú stále rovnaké. Teraz nerozumiem, bola to akcia, alebo ceny na tie píly budú stále nezmenené. Mohli by to tak nechať. Bol by tlak aj na ostatných predajcov znížiť ceny.
Solo v Mountfielde, 27.1.2013
Vyzerá to tak,  že akcia skončila. Ako to prebiehalo v MTF pri predaji, predávajúci technici vedeli poradiť, prípadne skúsenosti so servisom už nejaké sú? Nemám na mysli len opravy ale aj ponuku príslušenstva k pílam Solo. 
Solo v Mountfielde, 21.1.2013
Zistia to podľa výrobného čísla, a potom predajca si zvyčajne pozná svojho zákazníka. Nemajú to radi keď nedáš zarobiť pri kúpe jemu a chceš servis od neho aj pozáručný. Potom môže zarátať pri servisovaní aj konkurečnú prirážku, alebo ak má dosť... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 21.1.2013
No však mne povedali to isté, keď si pílu kúpim v MTF, tak aj servis mi budúrobiť oni, čiže MTF. To ma odradilo kúpy. Aj keď je cena veľmi lákavá, bez seriozného servisu to nejde. Servis nie je len prípadná oprava kúpeného stroja, podľa mňa je to... celý příspěvek >
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 19.1.2013
H 560XP je veľmi dobrá píla aj do hrubšieho dreva za predpokladu že obsluha vie pílu,,cítiť,,.Píly SP znesú aj hrubšie zaobchádzanie, tým ale nemyslím, že ju možno hádzať o zem alebo podkladať pod koleso aby neušiel traktor. XP predstavujú... celý příspěvek >
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 18.1.2013
Do silnejšej hmoty v tejto kubatúre by som si vzal H365, motor má inú krivku výkonu - je na silnejšiu hmotu vhodnejší. Aj preto je v ponuke viac typov píl približne rovnakého objemu motora.
Solo v Mountfielde, 17.1.2013
Tých špatných skúseností je opísaných veľa. Je zle keď si človek niečo kúpi a potom je odkázaný na servis, ktorý nie je zrovna najserioznejší. Veľmi som uvažoval o SOLO 681, ale toto ma odrádza. Keby Solo mal svoju obchodnú sieť trošku... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 16.1.2013
Zisťoval som či sú autorizovaní predajcovia a poskytovatelia servisných služieb pre výrobky SOLO v predajni aj mailom v. Odpoveď bola 2x že áno.Lenže keď som si na predajni chcel kúpiť dlhšiu lištu a reťaz, tak predavač povedal, že mi môžu predať len... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 14.1.2013
Tak ako, zistil niekto ako je to v MTF s tým Solom?  Dnes som volal do obchodnej firmy zastupujúcej Solo na Slovensku, nepovedali mi k tomu nič, len že keď si ju tam kúpim, tak aj servis mi budú zabezpečovať oni. Sú to plnokrvné stroje od... celý příspěvek >
Solo 956 nebo Dolmar PS5000DH, 12.1.2013
Zo Solo a Dolmar skúsenosť nemám, H 353 je dobrá volba, pokiaľ nebudete píliť kláty hrubé 1m.
Solo v Mountfielde, 12.1.2013
U nás na Slovensku je do 19.1.
Solo v Mountfielde, 12.1.2013
Práve som prečítal vlákno o predaji oleo-mac a servise v MF. Samé,,chvály,, najmä na servis. Ak to tak bude zo servisom aj na SOLO, tak ďakujem, radšej si priplatím a pôjdem do inej značky. Tu u nás neviem o predajcovi a servise Sola.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika