Příspěvky uživatele - 215.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dratenka, 28.4.2010
Je. Osobně bych dal dva sloupky od sebe tak 5-6 metrů.
Kompost vs. sousedi, 28.4.2010
Myslím, že jste příliš jednostranně ustupovali už dřív a váš soused si na to zvykl, využívá toho a do budoucna bude prudit víc a víc. Nejdřív mu vadila fasáda, pak vrt, tedˇ kompost a za chvíli to bude zase jiného. VJK
Rhea nebo Kiš Miš Lučistij, 26.4.2010
Nevím, jaké konkrétní podmínky pěstování máte, ale trochu bych se těch 484 m.n.m v případě odrůdy Rhea bál. Já ji pěstoval u jižní stěny domu a s dozráváním to nebylo nijak slavné. Asi bych na vašem místě volil jen rané odrůdy.
Co vaše réva?, 26.4.2010
Možná se mýlím, ale ta Chrupka vůbec nevypadá jako Chrupka. Spíš bych řekl, že jste zaměnil fotografie Chrupky a Primu.
Rhea nebo Kiš Miš Lučistij, 26.4.2010
Kišmiš u mě ještě neplodil (slabá sazenice), letos jsem musel znovu seříznout kmínek. Nebyl napaden, ale tady nemohu odolnost zatím posoudit, podle mých zkušeností má totiž sazenice před nástupem do plodnosti podstatně vyšší odolnost vůči houbovým... celý příspěvek >
Rhea nebo Kiš Miš Lučistij, 25.4.2010
Pokud chcete právě tyto odrůdy, tak bych zvolil obě, protože Rhea dozrává později. Na pergolu se dva keře určitě vejdou. Odolnost vůči chorobám a mrazu bude u Rhey pravděpodobně vyšší, ale obě jsou odrůdy V. vinifera. Rheu jsem měl venku, nyní... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 23.4.2010
Ano, některé odrůdy raší později, rozhodně se ale nedá říct, že bílé raší později než modré. Zrovna Vostorg (pokud to je opravdu Vostorg) raší velmi brzo. Ještě mě napadlo - jsou to starší keře, nebo čerstvě vysazené? Ty zpravidla raší později, ... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 22.4.2010
Nepodepsal jsem se - VJK. Dnes ráno -1,9C ve výšce 4m
Co vaše réva?, 22.4.2010
Chomutov, 360 m.n.m, pod Krušnými horami. Raší všechna ponechaná očka, pouze Panonia Kincze raší asi 50% oček. Opál ukazuje lístečky.
Krystal - rada, 21.4.2010
Pokud preferujete vlastnosti právě v tom pořadí, které jste napsal, tak Nero a zejména Dornfelder velikostí bobule a obrovskými hrozny zrovna nevyniká.
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 10.4.2010
Přečtěte si všechny 3 díly, jsou tam mimo jiné zkušenosti s jednotlivými odrůdami na Vysočině.
Bezsemenná réva, 7.4.2010
Podle mých zkušeností se odolnost vůči chorobám (a zřejmě i mrazu) snižuje s nástupem do plodnosti. Jinak řečeno - čerstvé sazenice i choulostivých odrůd (Cardinal, Panonia Kincze) jsem první rok nikdy neošetřoval postřiky a přesto u nich nedošlo k... celý příspěvek >
Stolní odrůdy, 28.3.2010
Tak to vám závidím - u mě se vosy a ptáci vrhají na vše co je alespoň trochu zralé. Co nezakryju, nesklidím. VJK
Modrá skalice ano či ne?, 24.3.2010
Modrá skalice (síran mědnatý) je běžnou součástí prakticky všech kombinovaných tablet na úpravu vody v koncentraci cca 2%, v jedné 200g tabletě jsou tedy zhruba 4g síranu mědnatého. VJK
Víno na balkón, 22.3.2010
Předpokládám, že budete révu pěstovat v květináči, nikoli že jí zasadíte do země a povedete výhon až na balkon. Z mých zkušeností bych doporučil asi tento postup: Sazenici zasaˇˇdte do květináče o průměru cca 20cm, asi 10cm hluboko. V literatuře se... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika