Příspěvky uživatele - 12.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování smrku v květináči, 31.1.2013
Zapomněl jsem zmínit, že jich vysadím cca. 5 každý rok. Některé zapůjčím rodině, zbytek co pak vydrží dám zpět ven. Co přeroste tak, že v květináči už to bude velké, zasadím do země. Ty nechám na místě a pak je uříznu jako vánoční strom. Tím budu... celý příspěvek >
Jen takovou poznámku. Šahal jste někdy na dnešní LED osvětlení stromků?
Dobře, když se zeptám přímo na modelovou situaci. Bude se jednat o 2 letou sazenici a ta bývá výšky cca. do 20 cm. Tu bych chtěl dát do 5 L kontejneru a později ji budu muset zřejmě přesadit. Mám mnoho prostoru, takže kontejner bude zahrabán v zemi,... celý příspěvek >
Na tom co píšete, bude zřejmě nějaká pravda. Každopádně těch plků kolem jsem zde četl mnoho a to jsem vědět nepotřeboval. Rady a odpovědi na moji otázku jsem se ale od nikoho nedočkal.
Na smrku rostou nové větve, 30.1.2013
A to jste jako rád a nebo nerad
Pěstování smrku v květináči, 30.1.2013
Chtěl bych si vysadit stříbrný smrk do plastového květináče a tak si vypěstovat živý vánoční stromek. Po odrostení ho vysadím zpět do přírody. Řeším jak velký kontejner pořídit, popřípadě zda mám strom postupně přesazovat. Jaký substrát do květináče... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika