Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dekorativní (okrasné) pletivo, 24.7.2012
Důvodem, proč si "komplikovat život vymýšlením jiných variant" je, že někomu (třeba mně) připadá dekorativní pletivo ošklivé. Výše zmiňované varianty, třeba lanový nebo proutěný plůtek jsou mnohem hezčí.
Různé odrůdy malin vedle sebe, 23.7.2012
Toho se rozhodně nemusíte bát. Maliník se rozrůstá vegetativně, nové výhony nevznikají ze semen. Samotné plody sice mohou mít geneticky různá semena, to ale nemá nic společného s podobou plodů - ta je dána mateřskou rostlinou.
Napadené maliny, 21.7.2012
Pravděpodobně to je bejlomorka malinová. Hálky je třeba odstranit a spálit.
Zkušenost s robotickou sekačkou, 20.7.2012
Lidi, já vám (v dobrém) závidím, že jediný zvuk, který vás v noci budí, je slimák, který si krátí cestu na afrikán. Co my chudáci, kteří bydlíme ve městech, u silnic, tratí a já nevím čeho? On stačí i rybník s žábama, aby spolehlivě přehlušil... celý příspěvek >
Můj zážitek pochází z botanické zahrady v Praze, kde ji mají na reklamní účely. Nebylo slyšet nic, běhaly kolem ní děti, chtěly se na ní i vozit, na což reagovala alarmem, který už slyšet samozřejmě byl. Pravda, byl den, v noci, když je ticho, je... celý příspěvek >
To máte zbytečnou obavu. Ta sekačka je tichá jak myška.
Plevel nebo kvetina?, 18.7.2012
První odpovídající měl zřejmě na mysli mléč, ale já souhlasím s locikou. Pro zajímavost - kompasová proto, že svislé listy jsou orientovány severojižně.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 18.7.2012
Mám stejnou zkušenost, pokud jde o vyšší plodnost na ležících výhonech. Svislé pěstování sice šetří místo, ale hodí se asi jen do nejteplejších oblastí.
Pampeliška s panašovanými listy?, 18.7.2012
Pampeliška to bude, ale jedná se spíše o nějakou poruchu výživy (draslík, hořčík?) než o panašování.
Celer neroste, 18.7.2012
Neroste ani nať? Myslel jsem, že mluvíte o bulvách. Potom to chce opravdu pravidelně přihnojovat. Pokud jste ho zasadila hluboko, jak byl, je to v pořádku.
Celer neroste, 18.7.2012
1. Jste si jistá, že jde o bulvový celer, že nemáte listový? 2. Nezasadila jste ho moc hluboko? Celer se sází velmi mělce 3. Potřebude pravidelně přihnojovat. Dobré jsou třeba slepičince a síran draselný, dobře snáší i draselnou sůl 4. Má... celý příspěvek >
Barva lilku, 15.7.2012
Pěstuji lilek ve skleníku a porost je dost zahuštěný. Fialovou barvu mají jenom ty plody, které jsou na světle, ty skryté jsou takové zeleno-fialové. Má to nějaký vliv na chuť? Mám porost prosvětlit?
Proč mi nechytají víčka?, 11.7.2012
Na etiketě víček, která jsem sehnal já, je země původu Bulharsko. Zdá se, že chytají dobře.
Kdy sklizet ranou mrkev a petrzel?, 11.7.2012
Ano, ranou karotku. Doroste bez problémů
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 10.7.2012
Nevím a nedávno jsem se tu také kvůli tomu rozohnil. Co když budu pojídat rajčata po třech dnech a oni to naopak prodlouží? Trochu mi to podrylo důvěru v relativní neškodnost postřiků.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika