Příspěvky uživatele - 50.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte, co to roste v trávníku?, 14.5.2013
Amaranthus caudatus je to letnička na jednom květu je až milion semen takže mohlo odněkud přiletnout a vyklíčilo :) nechte ho vyrůst a usušte krásná rostlina :)
Cuketa na semena, 14.5.2013
Pokud nemáte speciální prostředí na pěstování F1 tak určitě pokud seberete semena z F1 tak příští rok už mohou mít jiné vlastnosti.. barva, velikost atd..
Kdy v této době přesadit rajčata a papriky?, 25.2.2013
Kdy dáváte sazenice do skleníku či foliáku? Děkuji moc..
Papriky - klíčivost semen, 19.2.2013
Tak to já letos jsem uplně nespokojena.. Koupila jsem si sedm odrud paprik od firmy sevaseed a ještě od sema F1.. Už je to týden a stále nic.. Už jsem z toho na nervy... Jsou u topení v igelitovém sáčku a každý den rosím.. stále nic...
Zelenina ve skleníku v zimě, 29.1.2013
Kolem 20st..
Zelenina ve skleníku v zimě, 29.1.2013
Dobrý den mám vytápěný skleník první rok.. A chtěla bych se zeptat jestli mohu pěstovat třeba okurky, rajčata,papriky atd.. i v zimě? I když to v zimě nic neopýli bude zelenina plodit? děkuji za rady...
Tajemná plodina, 29.1.2013
Koupila jsem si osivo a je to pouze latinsky.. Solanum mandarika..  Solanum může být jak lilek tak brambora tak i rajče..
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika