|
Příspěvky uživatele - 164.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 27.1.2013 Dívali jsme se na tu fotku s přibuzným, který měl před roky firmu na opravy sekaček, mot. pil a pod. Shodli jsme se na tom, že to vypadá na přidření třeba kvůli nedostatečnému mazání ale mohlo by být i nekvalitním materiálem jak válci tak kroužcích.... celý příspěvek > |  | Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 27.1.2013 Něco podobného se mi kdysi stalo na motorce. Bylo to vadnou cívkou. Po její výměně (a myslím, že jsem měnil i nejaký "kondenzátor") bylo vše O.K. |  |
|  | Jedlé kaštany, 17.11.2011  Scháním informace, kde v ČR rostou plodící jedlé kaštany. Děkuju všem, kteří mi zašlete souřadnice GPS nebo vyfocenou mapou a s popisem.
Podle mého znamého pěstitele by bylo vhodné vysadit stromy, které rostly v různých oblastech ČR a... celý příspěvek > |  | Ořezávání větví stromů, 17.11.2011  Nejenom kdy prořezat ale dobrá by byla odpověď jak prořezat. Mám rovněž podobný starý sad po dědovi. Stáří stromů cca 60 let. Stromy plodí chutné plody na něž je rodina zvyklá (dobré na zavařování i "do trubek")... akorát u nás se vždy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|