Příspěvky uživatele - 29.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompost, 5.2.2013
Vysévám jen do kompostu s pískem. Úplně to stačí a ušetřím peníz. Přesto se každoročně přesvědčuji u kamaráda, že ve výsevním substrátu rostou sazenice lépe. V květnu, na záhoně, sazenice z kompostu dohoní ty ze substrátu.
Mikrovlnka, 30.1.2013
Mikrovlnka se mi po asi 12 minutách provozu rozbručí tak, že ji musím vypnout. Zřejmě dojde k přehřátí systému a následnému rozkmitání. Má někdo podobnou zkušenost?
Čerpadlo Sigma, 29.1.2013
Základová deska se nechá naohýbat z plechu tl. 3mm. Také se nechá svařit z winglů. Takovou jsem si udělal pro moje zahradní zalévání, kdy jsem musel starou zhnilou vyřadit. Tu vám udělá každý trochu zdatný kutil.
Automatický hlídač výšky hladiny, 27.1.2013
Hladinový spinač bych řešil pomocí dvojice ve skle zapouzdřených kontaktů z telefonního relé umístěných za sebou v trubičce, přes kterou by se pohyboval pro jejich ovládání plováček s magnetem. Jejich nastavitelná vzdálenost by odpovídala... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika