|
Příspěvky uživatele - 29.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kompost, 5.2.2013 Vysévám jen do kompostu s pískem. Úplně to stačí a ušetřím peníz. Přesto se každoročně přesvědčuji u kamaráda, že ve výsevním substrátu rostou sazenice lépe. V květnu, na záhoně, sazenice z kompostu dohoní ty ze substrátu. |  | Mikrovlnka, 30.1.2013 Mikrovlnka se mi po asi 12 minutách provozu rozbručí tak, že ji musím vypnout. Zřejmě dojde k přehřátí systému a následnému rozkmitání. Má někdo podobnou zkušenost? |  |
|  | Čerpadlo Sigma, 29.1.2013 Základová deska se nechá naohýbat z plechu tl. 3mm. Také se nechá svařit z winglů. Takovou jsem si udělal pro moje zahradní zalévání, kdy jsem musel starou zhnilou vyřadit. Tu vám udělá každý trochu zdatný kutil. |  | Automatický hlídač výšky hladiny, 27.1.2013 Hladinový spinač bych řešil pomocí dvojice ve skle zapouzdřených kontaktů z telefonního relé umístěných za sebou v trubičce, přes kterou by se pohyboval pro jejich ovládání plováček s magnetem. Jejich nastavitelná vzdálenost by odpovídala... celý příspěvek > |  |
|
|
|