|
Příspěvky uživatele - 20.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysadit cypřišek?, 1.4.2013 Mám nachystané cypřišky na vysazení, ale vzhledem k počasí si je netroufám dát do zemĕ. Jsou zatím v kontejnerech na terase. Co byste radili - počkat nebo zasadit? |  | Cupressocyparis leylandii, 1.2.2013 Je tam slunce a hodnĕ. Mnĕ jde o tu výšku a hlavnĕ o rychlost. Já vìm, že nic se nemá uspĕchávat, ale pohled na tu šerednou sousedovu konstrukci je deprimující. Nad jalovcem budu přemýšlet, moc dĕkuji. |  |
|  | Cupressocyparis leylandii, 26.1.2013 Máte nĕkdo zkušenosti s výsadbou cypřišku do živého plotu, který je situován na JZ? Půda dost suchá. |  | Kolik jablkovice z 250 l kvasu, 1.12.2012 Škoda, že Váš příspěvek o odstraňování stopek kombinačkama nepřišel dříve. Byl bych si s těma 2 q panenských dal tu práci.Takto mi kvasí mač i se stopkami:-)I tak děkuji za všechny příspěvky. Jinak mi není úplně jasné jak poznám, kdy začíná... celý příspěvek > |  |
|
|
|