|
Příspěvky uživatele - 141.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez višně, 25.1.2013 zrovna jsem se vrátila z čech a nyní vydím Váš obrázek, velmi děkuji za názorný příklad pane Josefe, to mi určitě moc pomůže, díky... |  | Řez višně, 24.1.2013 může mi ještě někdo přímo na fotce označit, přibližně které větve zkrátit? |  |
|  | Řez višně, 23.1.2013 díky za názornou radu... |  | Řez višně, 23.1.2013  děkuji za odpověď, ale ono se v podstatě jedná o tři terminály, jak Vy to nazýváte, chyba na mé straně, zasílám ještě jedno foto z jiného úhlu... |  | Řez višně, 23.1.2013 přesně tak, chci, aby byl nižší a širší, |  | Řez višně, 23.1.2013 stromek jsem koupila pred 4 lety, rodil skvele, pred 2 roky jej jeden znamy orezal tak radikalne, doslova na tri pahyly, ze z nich potom vyrostly tyto pruty a nyni neplodi skoro vubec, vpodstate visen mi vyrostla do dreva. podlozi bohuzel... celý příspěvek > |  | Řez višně, 23.1.2013  dobrý den, může mi někdo poradit s řezem višně? Kdy řezat a hlavně jestli je to vůbec nutné. Uvádím foto, kde je strom velmi rozvětvený. díky za každou radu. blanka |  |
|
|
|