|
Ruční pluh/plečka na brambory, 8.11.2013 Dubrý den. Do dnešního dne používám po mém dědovi ruční ploužek na tahání řádků. Po té musím brambory hráběmi ručně zahrnout. Následně motykou okopat a na podzim motykou vykopat. Proto bych se rád zeptal jestli nemáte nějaké zkušenosti s nějakým... celý příspěvek > |
 |
Malý, lehký křovonořez, 10.6.2013 Dobrý den. Nedá mi to a popíšu vlastní zkušenosti. Do letošního roku jsem sekl dvakrát ročně svých 4000m2 křovinořezem Jonsered BC 2125. Musím ho jen chválit. Za 7 let jsem řešil pouze 2 závady 1. Nechal jsem přes zimu směs ve stroji a na jaře... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stiga Combi 53 SQ BW nebo Turbo 50 S, 30.4.2013 Před třemi lety jsem vybíral mezi stigou s hondou a ocelovým tělem a mezi stigou s brigsem a hliníkovým tělem. Zkončil jsem u turbo 53s motoru honda a ocelového těla z jednoho prostého důvodu když mi nedejbože praskne nějaký svár tak ho tam heftnu za... celý příspěvek > |
 |
Pila Hecht 945 nebo Raptor 243, 2.4.2013 Nemám nic proti značce Hecht dokonce od ní mám elektrickou motyku. Ale kdysi se mi stala jena věc. Z mladické nerozvážnosti jsem koupil v jednom ehm. marketu křovinořez zn. primex (překupniocká čína) stál kolem 7tis. jednou jsem s ním složil zahradu... celý příspěvek > |
 |
Kalovka Eurotec, 28.3.2013 Dobrý den, dovoluji si vás poprosit o názor na čerpadlo Eurotec P238. Mělo by sloužit k vyčerpávání septiku převýšiní asi 15m, délka cca 70m. Případně dopravu vody s podobnými parametry
|
 |
Elektrický Rotavátor, 18.3.2013 Dobrý den milí zahrádkáři a pěstitelé. Potřeboval bych od vás radu. Sháníme elektrický rotavátor (rozuměj náhradu za motyku) na jarní obkopání pár záhonků na česnek, kopr, mrkev atd. cca. 60m2 v rozmezí asi dvou týdnů. S elektrikou problém... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Solo 142 SB, 23.1.2013 Jen pro doplnění, kdyby měl někdo zájem našel jsem katalog dílů. Sice není česky, ale obrázky mluví za vše.
Přemek
|
 |
Křovinořez Solo 142 SB, 23.1.2013 Takže jsem nakonec podlehnul a odvezl si 142 sb domů. Naskočil na první šup, vypadá hodně pevně a celkově se mi zdá docela bytelný. K úhlovému převodu můžu potvrdit že alespoň při zběžném pohledu rozebíratelný není a je stříbrný. Nicméně prosím o... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Solo 142 SB, 22.1.2013 Mi osobně ani nejde o mountfield. Servisovat to stejně nebufou. Na to mám svoje lidi. Jde mi jen o tu cenu a jestli tenhle strojek bude pro mě přínosem? Děkuji Přemek |
 |
Křovinořez Solo 142 SB, 22.1.2013 Má být do 27.1 mají to přímo na titulní stránce
Přemek
|
 |
|
 |
Křovinořez Solo 142 SB, 22.1.2013 Dobrý den, prosím máte někdo zkušensti s tímto strojem? Jsem již několik let vlastníkem Jonseredu 2125 a seču s ním na seno a otavou asi 4000m2 kopcovitého terénu. Rád bych si trochu pomohl protože při vyšší trávě je to utrpení děkuji. Aktuálně je ve... celý příspěvek > |
 |
Hecht 152, 7.11.2012 Děkuji za reakci. Nikdy jsem na zahradní technice nešetřil. Křovinák Jonsered, Pila Husqana, sekačka Stiga, sekerky, hrábě, rýče, nůžky fiskars a 99% spokojenost. Ale prostě když čtu jak zde někteří vychvalují čínské stroje až do nebes tak jsem si... celý příspěvek > |
 |
Hecht 152, 30.10.2012 Dobrý den, uvažuju o koupi tohoto křovinořezu aktuálně mám jonsered bc2125 a seču s ním na seno asi 3000m2 vysoké trávy, bohužel není to pro něj i pro mne úplně ideální. Chtěl bych jej na roviny což je asi půl zahrady a jonsereda si nechat kolem... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor, 29.10.2012 Dobrý den, sháním pomocníka na zahradu mám zahradu asi 5000m2 z toho asi 1000m2 Je využito jako pole, které potřebuju jednou v roce zorat a jednou v roce zrotovat, natahat řádky, oborat je atd.. Co se týče dopravy chci tahat a brzdit vozík za... celý příspěvek > |
 |