Příspěvky uživatele - 209.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Startování H55, 29.12.2013
Noo... nepovedal by som, že dekompresný ventil je k ničomu. Ja mám H 55 síce už nefunkčnú, slúžila mi 19 rokov, má aj dekompresný ventil a môžem povedať, že štarovať bez neho je poriadny rozdiel.
H357XP presakuje mazací olej, 3.12.2013
Mne tiež ostáva pod H 357 XP flak od oleja, najmä keď ju nalejem redším olejom. Ale stečie čo má a mláčka sa nezväčuje.Pripadá mi to tak, že stečie z lišty a kanálika. Z nádržky neubúda, tak to neriešim.
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013
Tým celokovovým som myslel uloženie kľuky a valca v kovových kartroch a samozrejme uchytenie lišty. Čiže celá sústava prenosu výkonu na reťaz by mala byť podľa mojej predstavy kovová. Nechcel by som pílu ktorá má skrutky na lištu v plaste, alebo... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 30.11.2013
Rozbehla sa nám tu vyčerpávajúca diskusia. Vieme poradiť aj konkrétny typ píly dopytovaných značiek ktoré majú v ponuke celokovové farmárky?
Spoľahlivá farmárka, 29.11.2013
Ktoré farmárky od Dolmar, Solo, Husqvarna a prípadne Stihl majú kovové kartre?  Najvhodnejší by bol Solo, má najbližšie servis. Ďakujem
Výběr křovinořezu, 4.8.2013
Nedá mi aby som sa nepripojil k diskusiii, 2500m2 nie je až tak málo, ak to chcem pokosiť na jeden krát a je pravé letné počasie, každý stroj to nemusí vydržať. Ja som tiež zástancom profi strojov. Aj keď ich nepoužívam denne, nemusím sa báť že... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 3.8.2013
Trvá mi to 5-6 hod. Ale mám tam veľa stromov, ríbezlí, malín a viniča, takže ma to pomerne dlho zdržuje, keď si ich nechcem poškodiť. Voľná plocha bude skosená oveľa rýchlejšie.
Výběr křovinořezu, 2.8.2013
V MTF na Slovensku beží akcia, profi krovinorez Solo 142 za 422 eur. Kúpil som ho na jar a zatiaľ spokojnosť. Kosím s ním plochu cca 3000 m2. Má výkon 1,9 kW čo je dostačujúce aj s veľkou rezervou. Netreba sa báť že ho uženiete aj keď ho budete... celý příspěvek >
Krovinorez fs 410 nebo fs 240, 30.5.2013
Kúpil som s v,,obľúbenom,, MTF Solo 142, 154-ka sa mi videla už príliš silná a neurobil som chybu. 142-ka má výkonu navyše pri bežnom kosení aj v tráve vysokej takmer po pás. Cena je veľmi zaujímavá, a kúpil som ho s tým, že servisovať ho v MTF... celý příspěvek >
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 1.4.2013 Obsahuje fotku
Topaz chutí výborne, ale tiež Karmina, ktorá nie je nejak moc výrazná v chuti čo znamená, že nie je sladká ani kyslá no svojou bielou dužinou vás láka na zahryznutie, má dostatok šťavy a základ je, že neni múčnatá.
Solo v Mountfielde, 20.3.2013
Menia ceny každú chvíľu. Istý čas boli drahši ako v Solo.sk.
Solo v Mountfielde, 9.3.2013
O servise v MTF sa tu už v inom vlákne písalo. Preto som položil otázku aj o skúsenostiach so servisom Solo.sk
Solo v Mountfielde, 9.3.2013
Tak aj MTF už predáva motorovky Solo za ceny ako Solo.sk. V čase keď MTF začal Solo predávať, malo Solo.sk podstatne vyššie ceny. Na niečo to bolo dobré. Má niekto skúsenosti so servisom Solo.sk?  O MTF sa už popísalo veľa, ale... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 7.2.2013
Píly s klasickými motormi už končia. Všetci lídri v motorových pílach prechádzajú na motory riadené riadiacou jednotokou. Kým sa dá chcem si kúpiť klasiku vo väčšej kubatúre, chodiť do lesa s počítačom sa mi nejak nevidí. Najviac sa mi pozdáva... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 6.2.2013
Tak už ceny píl zdvihli. Dlho to nevydržalo.Ešte stále v akcii ale o pár desiatok eur viac.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika