Příspěvky uživatele - 225.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šunka bez rychlosolí, 8.6.2013
Šunkovar stačí bohatě starší hlinikový, šunka se stejně vaří v mikrotenu a s hliníkem do kontaktu nepřijde. Já osobně jsem koupil nepoužitý šunkovar za 50,- na Aukru a pak se mi ještě poštěstilo koupit další 2 po 30,- v bazaru také téměř nepoužité.... celý příspěvek >
Omlazení slivoně?, 22.1.2013
Tak vám děkuji za odpověď
Omlazení slivoně?, 20.1.2013
Takže řez a pak z výhonů udělat roub je nejrealističtější. A poradí mi někdo ohledně těch podnoží prosím?
v míze - chápu to dobře že je řez až na dřevo ve kterém prodí míza? A jak je to s temi podnoži?
Dobrý den, aso před rokem jsem zakoupil zahradu s několika ovocnými stromky a jeden z nich je slivoň. Slivoň je asi 10 metrů vysoká a asi 0,5m nad zemí de dělí va 2 kmeny z toho je jeden naprosto uschlý (asi naprosto oříznout) a druhý pomalu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika