Příspěvky uživatele - 152.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 19.9.2013
Skutečně jsem členem TomatoVille a několika jiných for, především IDigMyGarden v Americe a ForumOgrodnicze v Polsku. Letos se mi moc nepodařilo, hlavně zakoupené křáčky obrodily, ale bude jinak v 2014.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 17.2.2013
Letos jsem sehnal tato semena z výměny/distribuce v Polsku: "Větší" OP odrůdy: 13 - Aussie (~20 semen) 20 - Bulgarian heart (8 semen) 45 - Russian Bull's heart (červené a růžové, aspo 6) 58 - Costoluto Genovese (6) 68 - De barao x... celý příspěvek >
Rajče tyčkové hroznové?, 19.1.2013
Ale Riesentraube bývá červené.
Rajče Albertovské žluté?, 16.1.2013
Našel jsem tento opis na straně AEV Popis: Rajče tyčkové (Lycopersicon lycopersicum) Albertovské žluté je žluté tyčkové rajče do fóliovníku i na záhon. Výsev měsíce: únor až duben do truhlíku Cenová skupina: M Balení obsahuje cca 50... celý příspěvek >
Rajče tyčkové hroznové?, 16.1.2013
Jedna moje kolegyně v Německu koupila hroznové rajče od Gerharda Bohle, který uvádí pouze, že to je "Rajče Tyčk Hroznové", a asi nezná názvu odrůdy. Ovoce jsou malé, podlouhlé, žluté a velmi chutné. Může někdo pomoc?
Paprika Bulharská Sladká, 28.10.2012
Teď mám semena této papriky zakoupená u Tatiany, která také má prodejnu, a zkusím si ji vyset po novém roce.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika