|
Příspěvky uživatele - 152.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 19.9.2013 Skutečně jsem členem TomatoVille a několika jiných for, především IDigMyGarden v Americe a ForumOgrodnicze v Polsku. Letos se mi moc nepodařilo, hlavně zakoupené křáčky obrodily, ale bude jinak v 2014. |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 17.2.2013 Letos jsem sehnal tato semena z výměny/distribuce v Polsku:
"Větší" OP odrůdy:
13 - Aussie (~20 semen)
20 - Bulgarian heart (8 semen)
45 - Russian Bull's heart (červené a růžové, aspo 6)
58 - Costoluto Genovese (6)
68 - De barao x... celý příspěvek > |  |
|  | Rajče tyčkové hroznové?, 19.1.2013 Ale Riesentraube bývá červené.
|  | Rajče Albertovské žluté?, 16.1.2013 Našel jsem tento opis na straně AEV
Popis: Rajče tyčkové (Lycopersicon lycopersicum) Albertovské žluté je žluté tyčkové rajče do fóliovníku i na záhon.
Výsev měsíce: únor až duben do truhlíku
Cenová skupina: M
Balení obsahuje cca 50... celý příspěvek > |  | Rajče tyčkové hroznové?, 16.1.2013 Jedna moje kolegyně v Německu koupila hroznové rajče od Gerharda Bohle, který uvádí pouze, že to je "Rajče Tyčk Hroznové", a asi nezná názvu odrůdy. Ovoce jsou malé, podlouhlé, žluté a velmi chutné. Může někdo pomoc?
|  | Paprika Bulharská Sladká, 28.10.2012 Teď mám semena této papriky zakoupená u Tatiany, která také má prodejnu, a zkusím si ji vyset po novém roce.
|  |
 |
|
|
|