Příspěvky uživatele - 144.89

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černé skvrny na listech oleandru, 15.5.2015
Dobrý den, list oleandru je pokrytý jakoby černým prachem. vypadají jako špinavé nebo plesnivé. Nevíte prosím jak se toho zbavit a co to může být? Děkuji.
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 21.3.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den.Používáme také secí strojek, je u něj možnost změny výsevu semínek, jedná se o jednořádek.Na běžnou práci na zahrádce při výsevu mrkve, petržele, ředkviček, cibule plně postačuje.Jsem s ním spokojen, ušetřené peníze za osiva, není nutné... celý příspěvek >
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 13.1.2013
Dobrý den.Doporučuji odrůdu Princess, Rosara a Marabel.
Předpestováni salátu, 26.2.2012
Ledano není zimní salát, ale velmi raná odrůda ledového salátu pro jarní nebo podzimní pěstování.Už jste ho pěstoval a na jaře i sklidil?
Předpestováni salátu, 26.2.2012
V září vysévám několik roků salát Humil přímo na záhonek, dle průběhu zimy je někdy jen o něco pozděj než salát z pařeniště.Letos ale hodně vymrzl, téměř žádný sníh a 20 stupňů pod nulou udělalo své.
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 26.2.2012
U dcery ověřeno na balkoně keříčkové rajče Vilma a Karla, z tyčkových Bejbino F1 a Perun.Jinak bych ještě doporučil tyčkové Parto F1 a Cherrola F1. Z keříčkových pak Darinka F1 a Šejk.
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 25.2.2012
Hezký den.Souhlas s pisatelem. Papriky jsem vyséval dnes/Simona, Samuraj, Rubinova, Prokop, Slávka/.rajčata, pouze tyčková - Parto, Bejbino, Pollicino, Stupické polní rané - vysévám do pařeniště kolem 20.3..Za oknem se vytahují, čím dříve zaseté... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika