Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opuncie - druh? Choroba?, 2.10.2010
Odlomte jednu zdravou vrcholovou část a nechte ji zakořenit.Tak si zachráníte kaktus. Mateřskou rostlinu přesaďte a sledujte napadené části. Příliš nezalévat, raději suché prostředí.V chladnu uhnívají kořeny, může být napadena sviluškou, nebo... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 30.5.2010
Co mám nové sazenice u baráku z loňských řízků, tak ty vypadají lépe. Na každé je nějaké kvetenství ale vzhledem k tomu že je to první "ukázka" jsem spokojen. Každopádně zde bylo vždy o nějaký ten stupeň více než na zahradě.
Nemoc rajčat - poraďte, 30.5.2010
Mám to stejné téměř u všech sazenic. Postříkal jsem ACROBATem MZ a hnojivem na list. Pokud se ale nezlepší počasí bude to stát za prd.
Co vaše réva?, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Těžko říct, jedná se o révu různého stáří ale vloni totálně napadená takže 90% úrody šlo vniveč.
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010
Díky za zkušenosti, když on ten foliák je tak malý... a to tam ještě nejsou vidět tři melouny a lilek ;o) Papriky jsem tam dal ve snaze je co nejvíce urychlit je ale pokud "zaberou" ty venku tak je klidně i s okurkama vyselektuji.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Tak to je SUPER, jednoduché a účelné, blahopřeji, ať se Vám daří. Já teď vymýšlím další kryt nad rajčata protože ten původní nahradil foliák.
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Mám foliák letos nový a tak sbírám zkušenosti (a těch je letos přehršle). Když pominu průšvihy s nachlazením rajčat a jejich následným vyhozením, potíže s paprikami a mravenci, tak tam mám i pět roubovaných okurek (nejsou to vysloveně hadovky). Dvě... celý příspěvek >
Tak jako není dobré skladovat ve sklepě společně určité ovoce a zeleninu, není možné aby se v uzavřeném prostoru skleníku "nevyvíjely" nějaké řekněme plyny, které druhá rostlina nesnáší? Když pominu vlhkostní režim podle mne přece jen to bude... celý příspěvek >
Sieberz - adresa, 30.5.2010
Nebudu hodnotit kvalitu, zasílání a ceny výpěstků od těchto firem ale i katalog Starkla je pančovaný a vyumělkovaný. Jeden za 18 a druhý bez dvou za 20 (já vím že je to 22 ;o)).
Můžeme si tady radit a pomáhat, diskutovat a příští týden má zase celý propršet a teplota 8-12°C! To je na po... píp.
Kiwi - zakoření?, 30.5.2010
Zakoupil jsem A. Chinensis "Hayward" a opylovače. Kdybych chtěl Hayward namnožit řízky jako pravokořenáč, bude rodit? Díky
Zajímavý názor, taky mám mezi paprikami jedno rajče. Mirek
Co vaše réva?, 30.5.2010
Kodrjanka mne letos opět velmi zklamala (vloni chytla vše co mohla) protože tentokrát, pominu-li Hálčivce s kadeřavostí, téměř nepokvete i když roste jako "z vody". Výhony má již skoro metrové ale květy téměř žádné. Byla to má jediná spolehlivá... celý příspěvek >
Výběr kvalitní travní směsi, 3.4.2010
Každá sekačka přeci jezdí po trávě, ne?
Oprava zahradní houpačky, 31.3.2010
Jen aby oprava houpačky nestála víc jak nová
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika