|
Opuncie - druh? Choroba?, 2.10.2010 Odlomte jednu zdravou vrcholovou část a nechte ji zakořenit.Tak si zachráníte kaktus. Mateřskou rostlinu přesaďte a sledujte napadené části. Příliš nezalévat, raději suché prostředí.V chladnu uhnívají kořeny, může být napadena sviluškou, nebo... celý příspěvek > |
 |
Co vaše réva?, 30.5.2010 Co mám nové sazenice u baráku z loňských řízků, tak ty vypadají lépe. Na každé je nějaké kvetenství ale vzhledem k tomu že je to první "ukázka" jsem spokojen. Každopádně zde bylo vždy o nějaký ten stupeň více než na zahradě. |
 |
|
 |
Nemoc rajčat - poraďte, 30.5.2010 Mám to stejné téměř u všech sazenic. Postříkal jsem ACROBATem MZ a hnojivem na list. Pokud se ale nezlepší počasí bude to stát za prd. |
 |
Co vaše réva?, 30.5.2010  Těžko říct, jedná se o révu různého stáří ale vloni totálně napadená takže 90% úrody šlo vniveč. |
 |
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Díky za zkušenosti, když on ten foliák je tak malý... a to tam ještě nejsou vidět tři melouny a lilek ;o) Papriky jsem tam dal ve snaze je co nejvíce urychlit je ale pokud "zaberou" ty venku tak je klidně i s okurkama vyselektuji. |
 |
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 30.5.2010  Tak to je SUPER, jednoduché a účelné, blahopřeji, ať se Vám daří. Já teď vymýšlím další kryt nad rajčata protože ten původní nahradil foliák. |
 |
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010  Mám foliák letos nový a tak sbírám zkušenosti (a těch je letos přehršle). Když pominu průšvihy s nachlazením rajčat a jejich následným vyhozením, potíže s paprikami a mravenci, tak tam mám i pět roubovaných okurek (nejsou to vysloveně hadovky). Dvě... celý příspěvek > |
 |
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Tak jako není dobré skladovat ve sklepě společně určité ovoce a zeleninu, není možné aby se v uzavřeném prostoru skleníku "nevyvíjely" nějaké řekněme plyny, které druhá rostlina nesnáší? Když pominu vlhkostní režim podle mne přece jen to bude... celý příspěvek > |
 |
Sieberz - adresa, 30.5.2010 Nebudu hodnotit kvalitu, zasílání a ceny výpěstků od těchto firem ale i katalog Starkla je pančovaný a vyumělkovaný. Jeden za 18 a druhý bez dvou za 20 (já vím že je to 22 ;o)). |
 |
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Můžeme si tady radit a pomáhat, diskutovat a příští týden má zase celý propršet a teplota 8-12°C! To je na po... píp. |
 |
|
 |
Kiwi - zakoření?, 30.5.2010 Zakoupil jsem A. Chinensis "Hayward" a opylovače. Kdybych chtěl Hayward namnožit řízky jako pravokořenáč, bude rodit? Díky |
 |
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Zajímavý názor, taky mám mezi paprikami jedno rajče. Mirek |
 |
Co vaše réva?, 30.5.2010 Kodrjanka mne letos opět velmi zklamala (vloni chytla vše co mohla) protože tentokrát, pominu-li Hálčivce s kadeřavostí, téměř nepokvete i když roste jako "z vody". Výhony má již skoro metrové ale květy téměř žádné. Byla to má jediná spolehlivá... celý příspěvek > |
 |
Výběr kvalitní travní směsi, 3.4.2010 Každá sekačka přeci jezdí po trávě, ne? |
 |
Oprava zahradní houpačky, 31.3.2010 Jen aby oprava houpačky nestála víc jak nová |
 |