|
Zelená střecha - ne jen pro mechy, 28.8.2011 Jsem v tomto ohledu amatér, ale také jsem se zajímal o tuto problematiku. Nakonec jsme však byli nuceni využít klasickou sedlovou střechu. Hlavním problémem takových staveb je voda. Je nutné ji zadržet, nadbytek odvést drenáží a zároveň něco zachytit... celý příspěvek > |
 |
Jak se zbavit přísavníku na fasádě, 11.8.2011 No ja nevim ale me se vic libil baracek s tim prisavnikem... |
 |
|
 |
Plíseň, 29.6.2011 Tak to se omlouvám, ale nic to, nemění na tom že jste jednu diskuzi na skoro stejné téma založitl tudíž nevidím důvod zakládat novou. |
 |
Plíseň, 28.6.2011 Proč zakládáte novou diskuzi když už jste jednou psal v úhynu ryb, Navíc dost měníte parametry Vašeho jezírka. Podívejte se na guglu po přípravku proti plísni. Ryb tam máte skutečně až moc. Navíc by bylo dobré zjistit hodnoty vody. |
 |
Doma dělané filtrace, 28.6.2011 Filtrace, která má fungovat i přes zimu by měla být gravitační tudiž pod zemí, rozvody (trubky) by měli být v nezámrzné hloubce a oizolovány, když budou výš musí být oizolovány pořádně. Čerpadlo by mělo mít cca 4x menší průtok vody než čerpadlo které... celý příspěvek > |
 |
Doma dělané filtrace, 28.6.2011 Myslím že by bylo lepší si pořádně pročíst forum, řešilo se to tu nesčetněkrát a následně poslat dotaz čemu nerozumíte, Než zakádat nová zbytečná vlákna |
 |
Kompaktní traktor, 5.6.2011 Já bych tohle řešil možná úplně jinak. Ona ta plocha není zase až tak velká, a tak bych zakoupil něco ve stylu Vari BDR-1200 - na ty plochy jde o velmi efektivní a obratný stroj. Aby jste se dostal na místo a mohl případně připojit štípačku atd,... celý příspěvek > |
 |
Kompaktní traktor, 2.6.2011 S těmi italskými traktory je to tak trochu potíž. Významnější značky jsou Goldoni, Antonio Carraro, Valpadana a Pasquali. Vypadají prakticky úplně stejně. Zajímal jsem se o ně nedávno také, a podle různých diskuzí to vypadá tak, že Goldoni je z nich... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez Partner - BC 435 B, 24.5.2011 Je to výrobek z Číny a Baumax Ostrava je údajně vyhlášený neochotou věnovat se zákazníkovi, když to nepřináší okamžité peníze do kasy. Asi jim nedochází, že po takové zkušenost tam už příště nebude nakupovat. |
 |
Olejový filtr, 30.4.2011 Dobrý den, mám motor B&S Intek Pro OHV 6,5 HP. Tento typ motoru je vybaven olejovým filtrem, který je trošku menší než filtr na škodě favorit (závit a těsnění mají stejné rozměry). Je možné při výměně použít filtr z favoritu (80kč) nebo musí být... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaky postrik na vlnovnika trnkoveho, 6.3.2011 Může se proti vlnovníku stříkat nyní? Co použít? |
 |
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár, 26.1.2011 Tak jsem provedl exteriérové "laboratorní testy" směsky kompresor/hydraulika 50:50 oleje.
Vzorek směsi olejů cca 150ml umístněn do plechovky o ploše cca 100cm2 a nahříván na el. vařiči.
Měření teploty prováděno rtutovým přesným lékárnickým... celý příspěvek > |
 |
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár, 25.1.2011 Já olej nahřívám na max 120-125C.
Prosím, jaké el. topná tělesa v tom oleji máte?
Nemyslím výkon, ale typ, výrobce?Je to vyraženo na na tělese na tom šestihranu na velký klíč-hlavě tělesa a je to zvenku kotle, nemusíte nic odkrytovávat.
Jde mě o... celý příspěvek > |
 |
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár, 23.1.2011 Mám netlakovou nádobu naplněnou olejem, který ohřívá vlastní kvas.Zajímá mě na jakou teplotu oleje nahříváte vy?? Přehřívání oleje není moc vhodné ohledně možného velmi prudkého vznícení plynů unikajích z oleje a samotného oleje-velmi nebezpečný... celý příspěvek > |
 |
Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?, 22.1.2011 Ani tady na rozsáhlém foru "destilační přístroj" jsem odpověd nenašel.
Zajímá mě když v případě udání sousedem, na mě přijede zásahová přepadová jednotka celníků(komando) stylem jak na velkovýrobce stovek a tisíců litrů pálenky, jaké množství... celý příspěvek > |
 |