Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelená střecha - ne jen pro mechy, 28.8.2011
Jsem v tomto ohledu amatér, ale také jsem se zajímal o tuto problematiku. Nakonec jsme však byli nuceni využít klasickou sedlovou střechu. Hlavním problémem takových staveb je voda. Je nutné ji zadržet, nadbytek odvést drenáží a zároveň něco zachytit... celý příspěvek >
Jak se zbavit přísavníku na fasádě, 11.8.2011
No ja nevim ale me se vic libil baracek s tim prisavnikem...
Plíseň, 29.6.2011
Tak to se omlouvám, ale nic to, nemění na tom že jste jednu diskuzi na skoro stejné téma založitl tudíž nevidím důvod zakládat novou.
Plíseň, 28.6.2011
Proč zakládáte novou diskuzi když už jste jednou psal v úhynu ryb, Navíc dost měníte parametry Vašeho jezírka. Podívejte se na guglu po přípravku proti plísni. Ryb tam máte skutečně až moc. Navíc by bylo dobré zjistit hodnoty vody.
Doma dělané filtrace, 28.6.2011
Filtrace, která má fungovat i přes zimu by měla být gravitační tudiž pod zemí, rozvody (trubky) by měli být v nezámrzné hloubce a oizolovány, když budou výš musí být oizolovány pořádně. Čerpadlo by mělo mít cca 4x menší průtok vody než čerpadlo které... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 28.6.2011
Myslím že by bylo lepší si pořádně pročíst forum, řešilo se to tu nesčetněkrát a následně poslat dotaz čemu nerozumíte, Než zakádat nová zbytečná vlákna
Kompaktní traktor, 5.6.2011
Já bych tohle řešil možná úplně jinak. Ona ta plocha není zase až tak velká, a tak bych zakoupil něco ve stylu Vari BDR-1200 - na ty plochy jde o velmi efektivní a obratný stroj. Aby jste se dostal na místo a mohl případně připojit štípačku atd,... celý příspěvek >
Kompaktní traktor, 2.6.2011
S těmi italskými traktory je to tak trochu potíž. Významnější značky jsou Goldoni, Antonio Carraro, Valpadana a Pasquali. Vypadají prakticky úplně stejně. Zajímal jsem se o ně nedávno také, a podle různých diskuzí to vypadá tak, že Goldoni je z nich... celý příspěvek >
Krovinorez Partner - BC 435 B, 24.5.2011
Je to výrobek z Číny a Baumax Ostrava je údajně vyhlášený neochotou věnovat se zákazníkovi, když to nepřináší okamžité peníze do kasy. Asi jim nedochází, že po takové zkušenost tam už příště nebude nakupovat.
Olejový filtr, 30.4.2011
Dobrý den, mám motor B&S Intek Pro OHV 6,5 HP. Tento typ motoru je vybaven olejovým filtrem, který je trošku menší než filtr na škodě favorit (závit a těsnění mají stejné rozměry). Je možné při výměně použít filtr z favoritu (80kč) nebo musí být... celý příspěvek >
Jaky postrik na vlnovnika trnkoveho, 6.3.2011
Může se proti vlnovníku stříkat nyní? Co použít?
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár, 26.1.2011
Tak jsem provedl exteriérové "laboratorní testy" směsky kompresor/hydraulika 50:50 oleje. Vzorek směsi olejů cca 150ml umístněn do plechovky o ploše cca 100cm2 a nahříván na el. vařiči. Měření teploty prováděno rtutovým přesným lékárnickým... celý příspěvek >
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár, 25.1.2011
Já olej nahřívám na max 120-125C. Prosím, jaké el. topná tělesa v tom oleji máte? Nemyslím výkon, ale typ, výrobce?Je to vyraženo na na tělese na tom šestihranu na velký klíč-hlavě tělesa a je to zvenku kotle, nemusíte nic odkrytovávat. Jde mě o... celý příspěvek >
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár, 23.1.2011
Mám netlakovou nádobu naplněnou olejem, který ohřívá vlastní kvas.Zajímá mě na jakou teplotu oleje nahříváte vy?? Přehřívání oleje není moc vhodné ohledně možného velmi prudkého vznícení plynů unikajích z oleje a samotného oleje-velmi nebezpečný... celý příspěvek >
Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?, 22.1.2011
Ani tady na rozsáhlém foru "destilační přístroj" jsem odpověd nenašel. Zajímá mě když v případě udání sousedem, na mě přijede zásahová přepadová jednotka celníků(komando) stylem jak na velkovýrobce stovek a tisíců litrů pálenky, jaké množství... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika