Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zena a pila - poradi nekdo?, 12.5.2014 Obsahuje fotku
Tu je
Zena a pila - poradi nekdo?, 12.5.2014
Pro Petru B&D ocasku nekupujte, měl jsem ji chvíli použitelnou a shořel motor. Je to hračka neopravitelná, protože oprava je cena nové. Náhradní listy se rychle tupí a jsou drahé. Nekupujte něco jen na větve, jinak to bude ležet v koutě, jak píše... celý příspěvek >
Zena a pila - poradi nekdo?, 10.5.2014
Makita,...a další
Jakou sekačku, 10.5.2014
Dolmar má v sekačkách motory Makita a ostatní je u el sekačky velmi podobné. Výběr směřujte mimo levnou čínu, kterou se mnozí honosí. Potom je oprava dražší, než skoro celá sekačka. Dolmar sekačky se nebojte, zkušenosti a jejich délka nejsou vždy to... celý příspěvek >
Mýt či nemýt benzinovou sekacku, 8.5.2014
Po sečení plastovou škrabkou očistím kolem nože a nechám oschnout, bez vody. Letos není tráva tolik šťavnatá, kolem nože bylo skoro čisto.
Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 8.5.2014
Stabilizátor paliva Stabilizace paliva Bezproblémové startovaní po zimní sezóně se začíná v posledních dvou letech stávat noční můrou zahrádkářů a to zejména u novějších zahradních strojů. Že tyto potíže u starých dobrých motorů nepamatujete? Ano... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 8.5.2014
Rozdíl mezi lihovým aditivem (dříve velfobin) a stabilizátorem je podle čichu znatelný, stabilizátor smrdí po petroleji, po lihu rozhodně ne. Nicméně co chcete kupovat za benzín je pouze Vaše věc a co kupuji já, je moje věc. Nutit do 100 okt benzínu... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 7.5.2014
• od roku 2008 první problémy začaly 2009/2010.
Husqvarna 560, 7.5.2014
Můžete zjistit, jak dlouho se přidávají bio do benzínu, vyjde vám, že se nápadně shoduje s novými problémy palivových soustav. Ale také nemusíte a můžete napsat další osobní názory na obecně známý problém.
Husqvarna 560, 7.5.2014
By fungovaly i na N95... Fungují, jen je třeba před dlouhým odstavením preventivně něco udělat. Mě zase vyhovuje stabilizátor za 60,- a mám jej na několik let. Stačí přidat do poslední dávky směsi, nebo nádrže sekačky, malotraktoru. Opakuji... celý příspěvek >
Výber Stiga krovinorez, 7.5.2014
Hmotnost máte vysokou, cenu ještě vyšší, výkon je na údržbu profi a velké plochy. Těžko srovnávat požadavky vzhledem k nasazení a ploše.
Husqvarna 560, 6.5.2014
Zřejmě si pletete velfobin a stabilizátor paliva, už podle vůně obou přípravků poznáte rozdíl. Velfobin vázal vodu, stabilizátor prodlužuje dobu skladovatelnosti paliva a rozpouští bio složku, která po delší době gelovatí a způsobuje svátečním... celý příspěvek >
Výber Stiga krovinorez, 6.5.2014
Snad s ergonomií nemají kvalitní 4 T problém, naopak. 323R bych zrovna moc nechválil po zkušenostech s motorem na ohnuté hřídeli, motor vypadl z antivibrační objímky. Obsluha si zacvičila s motorem za zády. Zpočátku jsem 4T bral s rezervou, výkon... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 6.5.2014
Nepochopil jsem, nač 100 okt benzín do zahradní techniky howgh
Pila Zenoah komatsu KZ 400, 6.5.2014
To není vysvětlení o nevhodném umístění brzdy a celkově lze hodnotit, co tam nedostali při tom obsahu motoru.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika