|
Zena a pila - poradi nekdo?, 12.5.2014  Tu je |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 12.5.2014 Pro Petru B&D ocasku nekupujte, měl jsem ji chvíli použitelnou a shořel motor. Je to hračka neopravitelná, protože oprava je cena nové. Náhradní listy se rychle tupí a jsou drahé. Nekupujte něco jen na větve, jinak to bude ležet v koutě, jak píše... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 10.5.2014 Makita,...a další |
 |
Jakou sekačku, 10.5.2014 Dolmar má v sekačkách motory Makita a ostatní je u el sekačky velmi podobné. Výběr směřujte mimo levnou čínu, kterou se mnozí honosí. Potom je oprava dražší, než skoro celá sekačka. Dolmar sekačky se nebojte, zkušenosti a jejich délka nejsou vždy to... celý příspěvek > |
 |
Mýt či nemýt benzinovou sekacku, 8.5.2014 Po sečení plastovou škrabkou očistím kolem nože a nechám oschnout, bez vody. Letos není tráva tolik šťavnatá, kolem nože bylo skoro čisto. |
 |
Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 8.5.2014 Stabilizátor paliva
Stabilizace paliva
Bezproblémové startovaní po zimní sezóně se začíná v posledních dvou letech stávat noční můrou zahrádkářů a to zejména u novějších zahradních strojů. Že tyto potíže u starých dobrých motorů nepamatujete? Ano... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560, 8.5.2014 Rozdíl mezi lihovým aditivem (dříve velfobin) a stabilizátorem je podle čichu znatelný, stabilizátor smrdí po petroleji, po lihu rozhodně ne. Nicméně co chcete kupovat za benzín je pouze Vaše věc a co kupuji já, je moje věc. Nutit do 100 okt benzínu... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560, 7.5.2014 • od roku 2008 první problémy začaly 2009/2010. |
 |
Husqvarna 560, 7.5.2014 Můžete zjistit, jak dlouho se přidávají bio do benzínu, vyjde vám, že se nápadně shoduje s novými problémy palivových soustav. Ale také nemusíte a můžete napsat další osobní názory na obecně známý problém. |
 |
Husqvarna 560, 7.5.2014 By fungovaly i na N95... Fungují, jen je třeba před dlouhým odstavením preventivně něco udělat. Mě zase vyhovuje stabilizátor za 60,- a mám jej na několik let. Stačí přidat do poslední dávky směsi, nebo nádrže sekačky, malotraktoru. Opakuji... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výber Stiga krovinorez, 7.5.2014 Hmotnost máte vysokou, cenu ještě vyšší, výkon je na údržbu profi a velké plochy. Těžko srovnávat požadavky vzhledem k nasazení a ploše. |
 |
Husqvarna 560, 6.5.2014 Zřejmě si pletete velfobin a stabilizátor paliva, už podle vůně obou přípravků poznáte rozdíl. Velfobin vázal vodu, stabilizátor prodlužuje dobu skladovatelnosti paliva a rozpouští bio složku, která po delší době gelovatí a způsobuje svátečním... celý příspěvek > |
 |
Výber Stiga krovinorez, 6.5.2014 Snad s ergonomií nemají kvalitní 4 T problém, naopak. 323R bych zrovna moc nechválil po zkušenostech s motorem na ohnuté hřídeli, motor vypadl z antivibrační objímky. Obsluha si zacvičila s motorem za zády. Zpočátku jsem 4T bral s rezervou, výkon... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560, 6.5.2014 Nepochopil jsem, nač 100 okt benzín do zahradní techniky howgh |
 |
Pila Zenoah komatsu KZ 400, 6.5.2014 To není vysvětlení o nevhodném umístění brzdy a celkově lze hodnotit, co tam nedostali při tom obsahu motoru. |
 |