|
Příspěvky uživatele - 157.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůdy kanadských borůvek, 14.1.2013 Herbert mi chuti. Je velmi zaujimavy osobitou ovocnou chutou. Ziadny ton v jeho chuti myslim neurazi. Moja lepsia polovicka vsak nic ine ako Spartan do ust neda. Ak by som mal rozdelit odrody na dve skupiny podla toho, ktore mi chutia viac a ktore... celý příspěvek > |  | Odrůdy kanadských borůvek, 13.1.2013 S tou kyslostou u Herberta to zas nie je tak zle. Velkoplode odrody, ktore mam to robia vsetky. Hlavne v prvej vlne dozrievania. U Herberta by som vsak volil sirsie rozostupy. Vyhony rastu pomalsie ale stale a su, povedal by som, pevnejsie. Rastu ale... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůdy kanadských borůvek, 13.1.2013 Nie som odbornik na plesne, no myslim, ze je to koli supke obalujucej plod. U cucoriedok je zname, ze pri tvorbe vina zle kvasia a je potrebne kvasnemu procesu pomoct. Toto moze byt tiez jednym z dovodov.
Osobne mam rad plody cucoriedok riadne... celý příspěvek > |  | Odrůdy kanadských borůvek, 13.1.2013 S odrodou Nui nemam ziadne blizsie skusenosti, no mam skusenosti plynuce z extremne mokreho roku 2010. Na niektorych rastlinach cucoriedok sa mi stalo, ze vyhonky boli obalene plesnou sivou tak, ze vyzerali ako by mali kozusinu. Prisiel tyzden - dva... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|