|
Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 14.4.2013 Dobrý den. Sleduji tuto diskusi a musím Vám sdělit svůj názor na přichycení řetězu ve svorci. Vlastním brusku OREGON 522A už 21let, přitlak řětězu je řešen klasickým excentrem. Páčka na brusce je myslím zbytečnost, kterou se bruska prodražuje.Měl... celý příspěvek > |
 |
Kompost z kompostáren u skládek, 7.4.2013 Ještě jste zapoměla na kravku |
 |
|
 |
Vytahla rajčata, 6.4.2013 Ano, nebo můžete zkusit stonek opatrně stočit na dno.
|
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 6.4.2013 Agroperlit |
 |
Pěstování rajčat 2013, 6.4.2013 Všechny uvedené odrůdy jsem zkoušel a ani jednu už nepěstuji.
Dulcia -keříčkové žluté vetší rajče průměrné chuti s náchylností k moučnatění
Orange Banana- tyčkové oranžové, plody oválné skoro bez chuti, taky moučnatí
Venus- pro mě kyselé,... celý příspěvek > |
 |
Elektrický Rotavátor, 5.4.2013 Taky jsem si koupil rotavátor z Lidlu a zkoušel jsem ho zatím jenom ve skleníku a spokojenost veliká. Vpodstatě předčil moje očekávání. V mém případě ho stačilo chvilku podržet než se zakousl na maximální hloubku a pak už pěkně postupoval vpřed. |
 |
Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013 Obměkčily jste mé srdce a strom necháme žít, zkusím ho trošku převychovat a tu "kuněčí " větev přeroubuji. Děkuji za reakce |
 |
Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013 Abych pravu řek, tak nejsem příznivcem velkého množství ovocných stromů. Když jablka jsou, tak stačí ze 3 stromů a když nejsou, nepomůže stromů 20. Jabloně jsou na zahradě hodně hustě a není nouze o případy, že roste stromek pod stromem. Proto se... celý příspěvek > |
 |
Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013 Jedna větev je Šampion a další nevim, ale krom toho šampionu stejně neplodí, nebo má taková kuňata |
 |
Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013  Nějak se s tátou nemůžu dohodnout co s touto jeho skulpturou. Já jsem jí chtěl vytrhnout a místo ní zasadit o kus dál nový stromek. Táta nechce ani slyšet Jaký máte na tuto jabloň názor?
|
 |
|
 |
Skleník utesnenie skla, 4.4.2013  Takto dopadla pěna aplikovaná vloni na jaře.
|
 |
Skleník utesnenie skla, 4.4.2013 Na pěnu klidně zapomeňte, to je řešení tak na rok, sluníčko ji sežere na prášek.. Vlastní zkušenost |
 |
Zima nekončí, přikrmujte ptactvo, 1.4.2013 Milá paní nebo pane, však jde skloubit obojí dohromady. Já mám na oknech 120 rajčat a 50 paprik + nějaké kytičky, ve skleníku ředkvičky, kedlubny a saláty. Ptáčkům sypu každý den 3 kyblíky (od zmrzliny 1l) směs slunečnice, ovesných vloček, máku,... celý příspěvek > |
 |
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 31.3.2013  Tak to dopadlo přesně jak jsem nechtěl. Snad kdybych měl v každé míse stejnou odrůdu bylo by to jiné, ale každá odrůda rostla jiným tempem a silnější sazenice mi začaly utlačovat pomalejší a tak jsem je přesázel do krabic od mléka, abych o ně... celý příspěvek > |
 |
Nezabúdli ste na sýkorky?, 31.3.2013  Tak tak, člověku je hned lépe. |
 |