Příspěvky uživatele - 245.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zabíjíte slimáky?, 4.7.2013
Já je střihám nůžkami, napichuju na drát nebo přeříznu nožem, zásadně nerozšlapuji bo mi manželka nadává, že to tahám na botách domů. Jinak sypu sypu, ale konce to nemá. Včera vnoci pěkně zapršelo a už se to rojí, dneska 380 přestřižených slizáků.
Jen si tak trochu postěžovat, 2.7.2013
Asi ne, bych se totiž moc nudil před dvěma lety jsem dokončil rekonstrukci našeho nynějšího bytu 2+1 a jelikož už je nás víc, tak potřebujeme něco většího. Toto už je poslední prostor který neprošel v našem domě ještě rekonstrukcí. Pak se vrhnu... celý příspěvek >
Jen si tak trochu postěžovat, 2.7.2013 Obsahuje fotku
Abych si tedy taky postěžoval, na zahrádku mi nějak už nezbývají síly, protože jsem se pustil do rekonstrukce bytu. Jinak všechno je hodně opožděné a takové nedomrlé, uvidíme jestli něco sklidíme.
Co je natom podívat se na hezkou mladou ženu.
Mladá paní (slečna) chce zůstat inkognito 
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 30.6.2013
Z předchozích příspěvků bych řekl, že se jedná o Indigo Rose
Plody na rajčatech nerostou, 28.6.2013
Jestli letos vůbec něco vyroste bude zázrak, ráno se tu stavila sv. Anna a dovalila 3°C. Léto je asi pryč, tak doufejme v hezký podzim.
Slimaci a obrat o svatojanske noci, 27.6.2013
Těžká závist  mě přijde, že jich je den odedne víc a víc kort teď po těch deštích je jich jak naseto. Granule ignorují a baští co jim přijde pod čumák.  Klidně Vám na vlastní náklady pár kilo pošlu P.S.nemá někdo nějaký recept na... celý příspěvek >
Pěstujete keříčková (determinantní) rajčata?, 25.6.2013
Z keříčkových rajčat pěstuji hlavně Děvočku, Zl. Andromedu a Minigold. Tyhle odrůdy vyvazuji (nebo vedu ve spirále) a vyštipuji spíše vyjímečně, abych je udržel v rozumné velikosti. 
Treba teraz striekat preventivne rajciny proti plesni?, 24.6.2013
U nás od noci nepřetržitě buď prší nebo leje, ještě jsem nestříkal a uvidíme co nám počasí nadále přichystá
Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013
Také mám problém s opylováním rajčat, rostlinami třesu i mi hojně létají do skleníku čmeláci, ale největší problém bude to horko. Jak už jsem psal jinde větrání mám vyřešeno a poškozené rostliny jsou pouze ve volně stojícím skleníku. U některých... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 22.6.2013 Obsahuje fotku
Tak tedy k tématu, první Minigold začíná chytat barvu.
Zaštipovat cherry rajčata?, 22.6.2013 Obsahuje fotku
Ještě přidávám pár snímků obou odrůd. První je Gold i Red z 27.5. po zasažení mrazíky, druhá fotka je dnešní a poslední jsou mladé rostlinky Red z plodu který spadl na zem ve skleníku. 
Zaštipovat cherry rajčata?, 21.6.2013
Tady je něco o odrůdě Currant Red. Letos mám i Currant Gold a zatím roste úplně stejně. Nevyštipuji vůbec, maximálně nějaké kosmetické usměrnění.
Sklizeň rajčat 2013, 20.6.2013
Možné je samozřemě úplně všechno, akorát jsem se stím za dobu svého pěstování rajčat v tomto skleníku ještě nikdy nesetkal.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika