|
Příspěvky uživatele - 238.84
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak a na co ukotvit skleník?, 12.1.2013 To je až neuvěřitelné to mu muselo dát hroznou práci zatahat do nory plné vědro, já jednou našel doupě s ořechy, ale nebylo jich tam tak velké množství. |  | Nejchutnější rajčata, 12.1.2013 Já mám nejraději rajčata se středně velkými plody, které podle mého názoru jsou nejchutnější. Cherry moc nepěstuju a nevyznám se v nich, to co jsem chutnal připomínalo stolní víno ze supermarketu bez vůně, chutě a zápachu. Nejsem příznivcem... celý příspěvek > |  |
|  | Nová podnož pro slivoně a meruňky, 12.1.2013 Já v půdě nemám problém, rok před výsadbou byla vyhnojena hnojem a poorána. Na Wangenheimově je to špatné, St. Julien má výsledky lepší, ale nemusí být výhra ani ten myrobalán, který upřednosňuji, velmi záleží na kvalitě školkařského materiálu.... celý příspěvek > |  |
|
|
|