Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
brúska reťazí gude 2500, 30.10.2007
Profi bruska z kvalitních materiálů, což se dá vyčíst z popisu. Je otázka jestli se ptáte na to, zda bude dost dobrá, nebo není levnější řešení. Já používám brusku SKS 85 E, což je téměř stejný výrobek, jako myslím GUDE 108 - větší rameno s... celý příspěvek >
Výběr pily, 29.10.2007
Potřebné údaje získáte na www.makita.cz, příp. na kontaktních adresách.
Výběr pily, 26.10.2007
Mg je křehčí, ale použití profi pily v zemědělství samozřejmě není vyloučeno tím, že je o něco větší riziko, že může skříň motoru prasknout. Ale hlavní důvod Mg v profi oblasti je nižší hmotnost při splnění  podmínky teplotní odolnosti,... celý příspěvek >
Výběr elektrické pily Narex, 26.10.2007
Nevím, jak je myšlen příspěvek... vychvalovat značku jinou... při uvedení v příspěvku nějakého zkomoleného názvu něčeho, navíc nevyzkoušeného, to nechám na posouzení ostatních - mě to nic nepřináší. K dotazu - já osobně mám velmi... celý příspěvek >
Výběr pily, 25.10.2007
Asi to bylo na mě, protože jsem to uvedl. Je to tak. Dříve byly skříně - farm/profi stejný dílD109,111/D110iD115i.Nová řada PS460,500/PS4600S,PS5000 má v tomto rozdíl a je to slitina AL - vysvětlení je hlavně v nižší křehkosti - účel použití... celý příspěvek >
Výběr pily, 24.10.2007
2 Martin - citace: "mohl by jste mi říct jestli je velký rozdíl mezi farmářskou pilou a profi pilou stejné cenové kategorie???/ samozřejmě myslím pily stejného výrobce." J.S. už odpověděl, tak jen k tomuto. Podívejte se na provedení přední části... celý příspěvek >
Fiskars, 23.10.2007
Sekery fiskars mají velmi dobře udělaný náběh za ostřím (takový ten kónický rantl podél ostří), který dřevo dobře otevírá a štípe (princip švédské štípací sekery). Za náběhem je sekera trochu tenčí takže svírající dřevo neklade zbytečně vysoký odpor... celý příspěvek >
Výběr pily, 22.10.2007
Včera jsem s ním mluvil ještě ji má, a stála 17100,- tak jsem si to už nepamatoval přesně. Opravoval jsem mu uchycení tlumiče - výfuku asi před 8 roky - utřepalo se vybrání na válci a šrouby - jejich hlavy neměly na čem držet. V opravně mu řekli, že... celý příspěvek >
Dotaz k oleji, 22.10.2007
http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=zajimavosti_komentare Zde jsou články snad ke všem vlastnostem motorových olejů, použití dodatečných přísad do MO, passé rozdělení na syntetiku, polo, minerál, kdy vyměnit olej, co znamená doporučení... celý příspěvek >
Výběr sekačky na vysokou trávu, 18.10.2007
2 host - xxx.xxx.4.243 (?): Se strojem se manipuluje asi jako s každým jiným strojem ve třicetistupňovém svahu, třeba i s tím, co tazatel již vlastní a užívá. Když neběží motor, není problém jej natočit a využít pojezd. S karburátorem ani jednom na... celý příspěvek >
Výběr sekačky na vysokou trávu, 18.10.2007
Sklon 30° je hodně. Myslím, že u 4 taktního motoru nebude problém jen karburátorem, ale hlavně s mazáním, kdy se olej přelévá ve skříni a buď je ho na mazaných místech málo nebo moc, tzn. motor se nedomazává nebo se naopak olej dostává do spalovacího... celý příspěvek >
mochyně peruánská, 17.10.2007
Plody lze otrhat, respektive ustřihnout i se stopkou a "obalem." Část shnije, nebo uschne, ale většina dozraje. Ona mochyně je v podstatě příbuzná rajčat, i když chutná jako ovoce, takže se s ní i podobně zachází. Aspoň dle rady zahradníka, já jsem... celý příspěvek >
skleník z polykarbonátu, 12.10.2007
Automatické horizontální otevírání lze udělat i ze starého tlumiče z motorky, vertikální z termostatu, ale oboje musí upravit někdo manuálně zručný.
Komfort sečení, 10.10.2007
Jaký je rozdíl v komfortu sečení u křovinořezu nebo benzínového vyžínače s rukojetí kruhovou nebo D nebo J apod. v porovnání s rukojetí řidítka. Pozemek k sečení je cca 500m a když to člověk stíhá, tak nenechá trávu přerůst (max. do 30cm).
Jaký koupit křovinořez?, 9.10.2007
U 4 taktu je pohonná látka směs vzduchu a benzínu - olej je mazadlo :)), které se spalovacího procesu účastní jen díky netěsnostem a to není na závadu, neboť se jedná o minimální množství - u motoru v dobrém stavu. Olej se vrací do olejové... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika