Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jonsered, 7.1.2008
Klasická těžební pila na stejném konstrukčním základu jako H266XP,H268SP. Gumové tlumiče, klasická filtrace, velmi odolný typ. Protože je to starší pila, tak případnou koupi dobře zvažte. Nejen z důvodu momentálního technického stavu, ale... celý příspěvek >
lehká pila, 7.1.2008 Obsahuje fotku
Můj názor je ten, že má velkou konkurenci, je třeba ale znát více značek při porovnání. PS4600S při přímém srovnání  - skoro stejný objem má vyšší výkonové parametry - 2,6kW/ 2,8Nm,např. digitální zapalování s omezovačem, ven řetězové kolo,... celý příspěvek >
Vyžínače a křovinořezy Stiga , 7.1.2008
Co je pravdy na informaci, že vyžínače Stiga fy. Stiga nevyrábí a jejich kvalita je mizerná? Máte někdo s kvalitou praktickou zkušenost?
Vyžínač AL-KO versus Stiga, 2.1.2008
Je fakt, že jsem se orientoval na dělenou násadu kvůli jednoduchému převozu autem. Dneska se krade snad čím dál tím víc. Technologii dělené osy ani nemám odzkoušenou, ale vloni mi ukradli silnější křoviňák a tak hledám nové řešení ve smyslu -... celý příspěvek >
Teplota výfukových plynů, 29.11.2007
Hodně záleží i na kompresním poměru motoru. Čím vyšší, tím vyšší je i teplota prohořelé směsi. Dále, čím je chlazen (kapalinou, či vzduchem) a také jaké má motor provozní otáčky. A poslední důležitá věc, kde konkrétně ta teplota má být měřena? Např.... celý příspěvek >
popol z dreva, hnojenie?, 15.11.2007
Asi vše tu bylo řečeno, tak jen dodám, že popel ze dřeva nám hodně pomohl zlehčit a zúrodnit naši těžkou půdu. Je to přírodní proces, kdy po zhoření lesa rychleji vyrostou nové rostliny i díky živinám, které dostaly z popela. Mám na... celý příspěvek >
Motorová pila Berlan, 14.11.2007
A kdo vám tuto pilu bude servisovat, kde budete shánět díly?  Andy
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 9.11.2007
My máme až na dlouhodobě zúrodňované plochy jíl. Je škoda, že jste neviděl, co bylo pod trávou - pouze tráva měla kolem sebe vrstvičku tmavší - úrodnější půdy. Ale všchno špatné je k něčemu dobré - jíl drží vodu a v létě když dlouho neprší, tak... celý příspěvek >
Technika orby, 8.11.2007
Problém s přenosem síly může být ve spojce, ale také v motoru. Pokud se sníží výkon stavem motoru - nižší komprese, nastavení, zanešený filtr tak dojde k rychlejšímu poklesu otáček při zátěži a tím již proklouzne spojka. Takže takto nejsem... celý příspěvek >
Výběr pily, 6.11.2007
Co bychom si koupili my dva je zřejmé, ale je to kdyby. Pro zajímavost se podívejte na časopis Stihl cca z roku 2005 - jsou tam velmi pěkně popsány neviditelné změny - vylepšení, konstrukce motoru - přepouštěcí kanály a popis vylepšení namáhaných... celý příspěvek >
Výběr pily, 6.11.2007
Pro mě je pasé to, že srovnáváte model Stihl 026 s modelem H357XP resp. H359SP - jak můžete napsat, že MS341 vychází ze zastaralé konstrukce 036. Z čeho vychází H357XP - asi z předchozích, tedy zastaralých modelů (u MS341 ta změna... celý příspěvek >
Výběr pily, 6.11.2007
Jenom, abych to vysvětlil H357XP (56,5ccm) je časově starší pila. MS341 je dle mého názoru modernější, a to je i z hlediska vývoje - v otočeném řetězovém kole(kryt může být díky tomu užší - lépe se s pilou řeže těsně u kmene - odvětvování, lépe... celý příspěvek >
Technika orby, 5.11.2007
Popis, jak jsem vyřešil dvoumontáže je tady někde i s fotkami. Pokud to nenajdete, vložím znovu.  
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 2.11.2007
To není nic nového - souhlas. Ale srovnání rozdílných strojů. Pokud se naskytne možnost koupě takového staršího solidního malotraktoru - je to výhoda. Ale pořizovací ceny nových strojů jsou někde jinde. To mohu napsat - jel jsem do lesa pro... celý příspěvek >
Sněžná fréza, 2.11.2007
K tomuto bych uvedl, že je to trochu jiné rozhodování. Běžně zde probírané stroje se zakoupí a používají. U sněhové frézy, pokud nejste z podhorské oblasti je předpoklad využití ve hvězdách :))). Např. u nás cca 400 m.n.m. by bylo nejlepší mít toto... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika