|
Příspěvky uživatele - 156.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 560, 16.1.2013 Byl případ, kdy měl člověk z výroby krátkou hadičku přívodu benzínu a ta se mu scvakávala když přitlačil na pilu, to ale nebude váš případ, když vám to za studena jede. V poslední době Husqvarna prodává jiný vyboulenější kryt ventilátoru, který má... celý příspěvek > |  | Husqvarna 560, 15.1.2013 Jde o to, že jsem na zahraničních forech četl o zhoršení z důvodu změny délky lišty, osobně mám na pile 0,325 řetěz a vyměňoval jsem 7zubou řetězku za 8 a revboost se mi zhoršil, sice ne jak vám, ale roztočení na max. je znatelně pomalejší a z toho... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 560, 15.1.2013 Tak pak se nezbývá domluvit v servisu, aby vám na den zapůjčili autotune z jiné pily. Ještě otázka, jak dlouhou máte lištu??? |  | Solo 656, 14.1.2013 Co píše MF na stránkách může klamat a vymluví to na tiskovou chybu, ale jde o to, co dostanu v prodejně za pilu. 656SP není na oficiálních stránkách Sola ani u nás ani v německu, ale po zapátrání po rozdílech na netu zjistíte, že zásadní rozdíl je... celý příspěvek > |  | Husqvarna 560, 13.1.2013 Vada u elektroniky se projevuje nejčastěji při max. zátěži (u PC benchmarky) v tomto případě obyčejné zahřátí. Přehrání software nic nestojí jen práci a čas, proto to byla prvotní rada. Pokud to nepomůže, vyzkoušet jinou verzi, pak nezbývá než výměna... celý příspěvek > |  | Husqvarna 560, 13.1.2013 Na tom hřeší tyto pily nejvíc, na lidech co neumí a tak to svedou na chybu pily. Člověk co neumí nastartovat svede to na pilu, člověk v servisu co neovládá PC je další zářez, pak se to všude hemží nadáváním, přičemž je jasné, že poruchy se novince v... celý příspěvek > |  | Husqvarna 560, 13.1.2013 Česky to znamená přehrání programu který je nahrán do pily za novější verzi. Je jich několik podle data vydání, po napíchnutí pily na PC zjistíte jakou máte verzi v pile a nahrajete tam novější řídící program. V počítačové terminologii je úprava -... celý příspěvek > |  | Solo v Mountfielde, 12.1.2013 V tom případě jdu v pondělí koupit 681čku a uvidím. Jen mě matou ty dvojí ceny a po předchozí zkušennostech s nákupem OM956 u MF už jsem na jejich slevy opatrnější. Minule ta sleva nebyla zadarmo |  | Solo v Mountfielde, 12.1.2013 Správně, stačí umět číst. Proto si rozklikněte ikonu pod cenovkou co uvádíte a zjistíte, že tato cena se rázem změní na úplně jinou hodnotu a cena 11800 je ve skutečnosti vypočítána po odečtení ceny benzínu = pokud si dojdete na prodejnu pro samotnou... celý příspěvek > |  | Solo v Mountfielde, 11.1.2013 Menší kalkulace, 681čka stojí na netu bez slevy 17500Kč. V MF 21500Kč v akční slevě pokud budete chtít navíc využít jejich báječné nabídky 560 litrů benzínu za super cenu 19Kč a zbytek zdarma, což dělá úsporu cca 9520Kč, musíte si tento benzín... celý příspěvek > |  |
|  | Solo v Mountfielde, 11.1.2013 Takže Béďa opět nezklamal, když si najedete na stránky MF a kliknete na benzín & nafta pod cenovkou 11800Kč za Solovku 681, rázem vám naskočí akční cena 21500Kč což je značný rozdíl. Zase podraz na lidi, jsou to darebáci. Po tomto zjištění, kde... celý příspěvek > |  | Husqvarna 560, 11.1.2013 Nastavit odtrh 0,2mm a resetovat, případně upgradovat software autotune. |  | Solo 656, 11.1.2013 Tak je to tak jak jsem psal C = katalyzátor a číslo je délka lišty = 40cm.
11 890,- Kč chtějí za Solo 681, taky zajímavá cena. |  | Solo 656, 10.1.2013 Jinak v MF cena za 643ip 4500Kč což je za ty peníze super. Pokud nemá někdo ambice řezat s pilou bez odpočinku dlouhé řezy (narovnané dřevo na koze, silné kmeny) pak je to za ty peníze výborná volba, jen je potřeba nechat pilu oddechnout a vychladit.... celý příspěvek > |  | Solo 656, 10.1.2013 656 SP - shit provedení 2,8KW
656 - klasická profi 3,2KW
656 C-40 MF by měla být 3,2KW verze udušená katalyzátorem na 3,1KW. Katalyzátor ale není ve skutečnosti žádný katalyzátor, je to oblbování, ve skutečnosti je to obyčejné sítko... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|