Příspěvky uživatele - 105.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kam zasadit tulipány v únoru, 7.2.2013
Další možností je rychlení v květináči - zasadíte a zakryjete květináče - dřív se doporučovalo papírovou čepicí, asi by šlo i vložit květináče do černého pytle. Zem zalít a vše pěstovat ve střední teplotě, až tulipány narostou asi 15 cm a pak dát na... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 5.2.2013
Můžu se otázat na způsob missouri vyštipování? MOžná jsem špatně hledala, ale nic jsem nenašla.. Stupické se po letech chystám pěstovat. Děkuji EM
Tulipány, 24.1.2013
Je možné tulipány ještě zakrýt chvojím. Ale narcisy mám asi 3 cm každý rok již na podzim a kvetou bez problémů. EM
Žluté jablko II, 16.1.2013
Dobrý den, jsem laik a bohužel si nejsem zcela jistá jestli vím co je renetovitá chuť. Na jiné zahradě v sudetech znám koženáče, což by reneta měla být a na táborsku jsme měli ještě jinou žlutou jabloň o které jsem na základě místních diskusí došla k... celý příspěvek >
Žluté jablko II, 15.1.2013
Všem děkuji za nápovědu. Zkusím si půjčit staré atlasy a skusím porovnat. Ušlechtilé žluté je na internetu dvakrát jedno určitě ne a druhý obrázek by mohl být správný. Hledala jsem na internetu Pasecké vinné, a odkaz mě navedl na stránky... celý příspěvek >
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 11.1.2013
Špatně jsem to napsala - současné stromy jsou šlechtěny do VHODNÝCH podmínek, jenže většina zahrad má podmínky horší. A k čemu mi je výborné jablko, které chce výbornou půdu a ideální stanoviště. K čemu mi je strom, který musím udržovat přesným... celý příspěvek >
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 11.1.2013
Robustností jsem myslela, že stromy snesou různé pomínky a nevadí jim zanedbaná péče, špatná půda, různé polohy. Stromy staré 30 - 40 let ve stovnání s původními starými 80 a více let vypadají přestárleji a jejich ovoce je velmi špatné -... celý příspěvek >
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 10.1.2013
Pohledem laika. Problém je, že většina lidí půjde do marketu, nebo zahradnictví a koupí co mají a nebude zkoumat podnože a nároky... Maximálně jim poradí prodejce, který chce prodat to co má. Staré odrůdy kupuje pár lidí, protože většina o... celý příspěvek >
Žluté jablko II, 9.1.2013
Fotku bohužel nemám. Vzhledem a chutí je podobné průsvitné letní, ale bylo to podzimní jablko. Oproti všem uvedeným jablkům byla barva citronově žlutá bez teček. Slupka byla tenká, spíš průsvitná. Nebylo to letní jablko, ale charakterem se... celý příspěvek >
Žluté jablko II, 9.1.2013
Dobrý den, na zahradě na Táborsku jsme měli jabloň se žlutými jablky, která neodpovídají zdejší diskusi ani jsem podobná nenašla u starých odrůd. Proto prosí o radu nebo odkaz kde by strom mohl být. jablko bylo menší, až střední, spíš... celý příspěvek >
Využití spodní vody k založení jezírka, 8.1.2013
Musíte se rozhodnout jestli chcete bazén s průzračnou vodou a filtrací, nebo přírodní jezírko. Pokud chcete přírodní jezírko vycházejte z potřeb jako koupací jezírka nebo kořenové čističky. Zkuste si půjčit nějakou literaturu. Fontánka samozřejmě... celý příspěvek >
Nepodařené uzení, 19.12.2012
Ze zkušenosti si myslím, že k suché destilaci může dojít snadno - před lety jsem potřebovala rozmrazit, případně trochu usušit mokré zmrzlé boty a současně chtěla odejít. Na chladnoucí kamna jsem dala 2 polínka vrby a na to boty a odešla. Při návratu... celý příspěvek >
Phalaenopsisy nekvetou, 13.12.2012
Popravdě si myslím, že Vašim orchidejím chybí hlavně trpělivost majitelky.. Jedna Vám kvete a máte 3. Nicméně mě se osvědčila "lázeňská péče" - asi před rokem mi poradili nechat je trvale stát ve vodě a ono to pomohlo, jen jedna po nějaké době... celý příspěvek >
Nevítaný návštěvník/ce, 11.12.2012
Všimla jsem si, že některé naše myši mají krátký ocásek - pokud jsem hledala, snad to jsou hraboši. Myš domácí by měla mít ocásek dlouhý a měla by být menší. Letos mám myši velké s dlouhým ocáskem.. V knihách bývá nakonec uvedeno, že jsou... celý příspěvek >
Jaká seskupení bylinek?, 11.12.2012
Obecně Musíte vzít v úvahu i velikost rostlina množivost. Pokud dáte všechny uvedené rostliny 2 do necek během krátké doby silné rostliny zahubí slabší. Navíc v nádobě rostliny víc trpí suchem i mrazem. Ve stodole by bylo nutné zalívat, vymrznutí... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika