Příspěvky uživatele - 50.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mech na kompost?, 29.12.2012 Obsahuje fotku
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se může na kompost dát i mech co byl vertikutátorem vyčesaný z trávníku. I větší množství?? Máme zahradu o velikosti 500 m2 a při prvním pročišťování jsme měli velkou hromadu mechu, dali jsme jí na kompost a moc... celý příspěvek >
Choroba rybízu, 27.12.2012 Obsahuje fotku
Na fotografii je jen část keře, přidám stromek celý :)
Skok za skleníkem, 27.12.2012 Obsahuje fotku
Ahoj zahrádáři, teď přes zimu jsem se rozhodl něco udělat s 30 skokem za skleníkem. Potřebuji poradit co by tam bylo nejlepší udělat. Délka je 4m a výška 30 cm + aby to bylo víše nad terén takže tak 40 cm. Napadl mě udělat kompost ze starých trámů a... celý příspěvek >
Choroba rybízu, 27.12.2012
A čím se mají přihnojovat keříky rybízu??? Tento menší na foto rok od roku čim dál tim míň plodí. Už jsme ho chtěli vyhodit tak jsme přesadili a ůroda oproti roku 2010 byla o takových 30% lepší. Větší keř plodí dobře a má pěkné a bohaté plody.
Choroba rybízu, 27.12.2012 Obsahuje fotku
Tady dodávám foto, sorry že tak dlouho ;)
Obrácené otevření okna ve skleníku, 22.11.2012
Máme tento skleník také, toto léto jsem ho zakoupily.Přikoupili jsme si i okap. Nechci zakládat další téma a proto se ptám tady. Pokud má někdo skleník i s okapem jak má ten okap přidělán??? Určitě když byl ten výtr tak se zvedl a rozbyl střešní... celý příspěvek >
Choroba rybízu, 22.11.2012
Je to možné, zítra dodám foto. Není to teda moc pěkné 
Choroba rybízu, 22.11.2012
Ahoj, máme 2 angrešty, jeden větší keř a druhý velký, na??kmeni a větvích?? se vytvořili takové fleky některé jsou tam déle a jsou žluté, nové jsou brčálově zelené. Menší keř je více poškozen. Na jaře to očištujeme ale opět se to tam udělá. Měli jsme... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika