|
Příspěvky uživatele - 5.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Strihať orech po vysadení?, 30.3.2012 Taky názor. Mně před čtyřmi roky na špičáku dlouhém 2,5 m po zimě vyrašily primární a sekundární pupeny jen do výšky1 m. Jistě, příroda by si s tím poradila, ale já bych kolem ořešáku lezl po čtyřech. A tak jsem byl vděčný za ten podle Vás vymyšlený... celý příspěvek > |  | Strihať orech po vysadení?, 30.3.2012 Pochopitelně i ořešák má svá pravidla jak upravit korunku aby byla rovnoměrná a vzdušná. Docela zajímavý způsob byl publiková mám dojem v Zahrádkáři. Já jsem si ho opsal a mám ho ve Wordu včetně obrázků. Je to dost složité, ale pokud by byl zájem,... celý příspěvek > |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.3.2012 Obecně: nerez oceli jsou vesměs pevnější, tvrdší a otěruvzdonější. Mít rýč z nerez oceli je určitý kmofort, za každého počasí ho mohu umýt ve vodě a nechat ho tak, aniž bych ho musel sušit, nebo nějak konzervovat (stejně tak uchování přes zimu).... celý příspěvek > |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 24.3.2012 Paní Jiřino, musel jsem již využít Váš způsob zakořenění- obě sazenice Philovy jsem asi moc zalil, a obě začaly padat (pravděpodobně houba). Tak jsem ty vršky (cca 3 cm) ořezal a zasadil pod 0,7 sklenici. Je to asi 5 dní a dnes již vím, že obě... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 22.3.2012 Já jsem loni pěstoval také takové žíhané rajče- Duo. Pořád jsem čekal, že se nějaká chuť (mimo ostré kyselosti) dostaví, ale v srpnu už jsem nevydržel a celé rostiny (měl jsem jich pět) i s uzrálými plody (odhadem cca 8-10 kg) skončily na kompostu.... celý příspěvek > |  | Symbivit, 18.3.2012 Ještě jsem chtěl upozornit na testy Symbivitu, které byly uskutečněny v loňském roce v Lednici a jsou zveřejněny na internetu.
Mr Big
|  | Symbivit, 18.3.2012  V čera jsem přesazoval papriky Jalahot u kterých jsem přidal do kelímku cca 2 g Symbivitu a také čtyři stejné papriky bez Symbivitu.Na první pohled i ze snímků je patrné, že papriky se symbivitemrostly bujněji (jsou o cca 1,5 cm větší- viz obrázek),... celý příspěvek > |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 15.3.2012 Myslím si, že to tak nefunguje. Mám pocit, že se fytoftora šíří přímo, z listu na list, z listu na plod bez nějakého mezičlánku jako je kořen. Pokud by to tak fungovalo, bylo by to ideální, stačila by odolná podnož.
... celý příspěvek > |  | Jak udělat kulatý otvor do textílie?, 13.3.2012 Když ji dobře složíte, tak nůžkami odstřihnete jen rožek (čtvrtkruh) a když to budete mít složeno jako harmoniku, tak jedním střihem i několik otvorů.
Mr Big |  | Jaká rajčata pěstujete, 13.3.2012 Zapomněl jsem ještě Philova
Mr Big |  |
|  | Jaká rajčata pěstujete, 13.3.2012 Možná by bylo zajímavé zjistit, jaká z těch několika tisíc odrůd rajčat se pěstují u nás, teď v roce 2012. Pokud jste ochotni podílet se na vytvoření této databáze, uveďte prosím odrůdy, které jste letos vyseli. V žádném případě si neosvojuji právo... celý příspěvek > |  | Vlnatka na kaktusech, 11.3.2012 Měšl by působit i Omite 30 W.
Mr Big |  | Nejchutnější rajčata, 11.3.2012 Prosím, nemohl byste napsat proč Vás ta rajčata zklamala? Zda Vám nechutnala nebo úroda byla malá nebo trpěla chorobami, atd. Někdy jsou negativní informace cennější než pozitivní.Za odpověď předem děkuji.
... celý příspěvek > |  | Jak na zeleninu pro miminko?, 9.3.2012 Prakticky pětiletý úhor, půda odpočinutá slehlá. Na podzim měla být rozorána na hrubo, aby se mrazem zlepšila její struktura. Možná není ani tak těžká. Já bych teď na jaře pohnojil (když ho máte) plošně popelem cca 1 kg (2 litry) na 10 m2... celý příspěvek > |  | Začiatočník, 8.3.2012  Takhle to vypadá u mne za oknem dnes.Po přesazení je tam cca 250 ks sazenic rajčat, hlávkového salátu, paprik a ledového salátu.
Mr Big |  |
 |
|
|
|